Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp: Forróság és szenvedély vár

Június második hétvégéje nemcsak az időjósok, hanem az asztrológia, a bolygók állása szerint is forró lesz. Fellobban a szenvedély, amit a józan higgadtság hűt le. Előbbi szombaton, utóbbi vasárnap lesz jellemző a csillagjegyekre. Hogy pontosan mi mindenre számíthatsz, a horoszkópban megtalálod a választ.

KOS

kos csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Szombaton a Kos Hold miatt pörögsz fel, mindenhová sietned kell. A lassabb embereknek mindez biztosan nem fog tetszeni, ezért ne lepődj meg, ha konfliktusba keveredsz. Vasárnapra mindenki lehiggad, még te is, és sokkal békésebb hangulat lesz jellemző.

BIKA

bika csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Amennyire ingerlékeny lehetsz szombaton, olyan nyugalom szállhat meg vasárnap. Ebből látszik, a vasárnap lesz inkább a te napod. A föld jegyben járó bolygóknak köszönhetően minden kedvezően alakul. Élvezd ki a hétvégét.

IKREK

ikrek csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.A születésnapod szervezése közben se feledkezz meg olyan barátokról, akik nem részei a mindennapjaidnak. A bolygók szerint szombaton sértődés lehet belőle, ha kifelejtesz valakit a meghívottak listájáról. Másnap ez már nem lesz téma, mégsem érdemes kihívni a sorsot ellened.

RÁK

rák csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Csak akkor tudsz pihenni és feltöltődni, ha hétvégén nem dolgozol. Szombaton rosszul fogod tolerálni, ha még fejben a munkahelyeden vagy. Vasárnap kisimulnak az idegeid, és végre megérdemelten lazíthatsz. A hétvége a pihenésé, ez az, amire gondolj.

hétvégi horoszkóp június 9-10.

A bolygók szerint felforrósodik a hangulat a hétvégén (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Míg mások kapkodnak, te szombaton – köszönöd – jól fogod érezni magad a bőrödben. Vasárnap az Uránusz valami váratlan helyzettel „teszteli” a rugalmasságodat. Jobb, ha nem reagálsz meggondolatlanul, inkább nézz körbe, mielőtt bárhová is lépnél.

SZŰZ

szűz csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Bölcsen tennéd, ha szombaton odafigyelnél, mire adsz ki pénzt. Kellemetlen fényszög kellemetlenséget mutat az anyagiak vonatkozásában. A hét utolsó napjára mindennek szerencsére nyoma sem lesz. Sőt, elemedben leszel, megnyugszik a lelked és a tested is.

MÉRLEG

mérleg csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.A szerelem olykor felkavaró. Ha van párod, akkor vele adódhat kisebb összezörrenés, ha még nincs, akkor az egyik „jelentkező” provokálhat. Mindez nyomtalanul eltűnik vasárnapra. Aggodalomra semmi okod, csak ne vedd fel szombaton a telefont.

SKORPIÓ

skorpió csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Szombaton „vihar előtti csendet” tapasztalhatsz. A megérzéseid most is tökéletesek, a vasárnapi nagy találkozás olyan meglepő helyzetbe hoz, ami még neked is kihívást jelent. Ám éppen ez az, ami inspirál, izgat és motivál téged.

hétvégi horoszkóp június 9-10.

Most szó szerint hideget és meleget is hozhat a hétvége (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Szombaton még nem leszel képes lassítani, a hét történéseit próbálod feldolgozni és rendszerezni. A pihenés majd vasárnap jön el. Vigyáznod kell az egészségedre, az Uránusz idegi alapú tünetet jelez. Bármennyire is összecsapnak a fejed fölött a hullámok, próbálj meg lazítani.

BAK

bak csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Egyértelműen a vasárnap lesz a te napod. Viszont a vasárnapot még megelőzi a szombat, amikor a családi vitát nem kerülheted el. Pedig okosabb lenne békés megoldást találni. A hét utolsó napján minden a kezedre játszik. Értékeld és élvezd.

VÍZÖNTŐ

vízöntő csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.Képtelen vagy egy helyben maradni szombaton, azt érzed, menned kell. Kövesd a szíved vágyát, utazz el, kirándulj, mozdulj ki a négy fal közül. Vasárnap elnehezülhetsz a föld jegyben járó bolygók szerint. Nem véletlen, hiszen „A 7.napon az Úr megpihent…”. Tedd ugyanezt.

HALAK

halak csillagjegy hétvégi horoszkóp május 26-27.A fölösleges kiadásokat nagy ívben kerüld el szombaton. Attól, hogy itt a nyár, még nem kell mindenből újat venned. Vasárnap természetközeli programot érdemes választanod. A kertészkedés, a kirándulás, a szabadtéri grillezés ideális program lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top