Horoszkóp

Angyali üzenet június 8.: Életed egyik legszebb napja a mai

Az angyalok ma igazán nagyszerű és valóban szívet melengető üzenetet küldtek. Életed egyik legcsodásabb napja előtt állsz. Vajon mi minden történhet veled, mi az, amiben most igazán segítenek és támogatnak téged? Az üzenetből megtudhatod.

Az angyalok üzenete ma igazán szívet melengető. Esküvőről mesélnek ugyanis. Lehet, hamarosan oltár elé állsz a szerelmeddel, de az is lehetséges, az egyik szeretted mondja ki a boldogító igent. Az esküvői szertartások fennkölt hangulata mindenkit ugyanúgy megérint, mindenki lelkére hat.

Az angyalok üzenete szerint

„Házasságkötéskor a két lélek egybekel a szeretet, az elköteleződés jegyében. A szertartás a szerelem mélyítésének vágyát jelenti.”

A közeli jövőben esküvőre készülsz. Lehet, te leszel a főszereplők egyike, de az is megeshet, fontos vendégként, fontos feladattal érkezel. Az angyalok vigyázzák az esküvőt, amelyet körbeölel a szeretet, a pozitív energia rezgése.

A szertartás egészen más lehet, mint amelyeken korábban vettél részt. Talán megerősítitek a szerelmeddel a házasságokat egy fontos évforduló kapcsán. A lelketek újraegyesül a szeretet, a szerelem kötelékében. Összetartoztok, együtt lehettek egészek, teljesek. Nincs, aki, és nincs, ami szétválaszthatna benneteket.

Tanúként is átérezheted a kapcsolat szilárdulását. Légy nyitott a szertartásra, légy nyitott a szerelemre, a romantikára. Ezen a különleges napon ugyanis bármi megtörténhet veled, veletek.

Az angyali üzenet

„Az esküvő napja a szerelem erejébe vetett hit bizonysága. Kérünk téged, éld meg ezt a hitet és szeretet. Amikor úgy érzed, hamarosan kialszik benned, közöttetek a szerelem lángja, kérj minket, és segítünk, hogy ismét egymásra találjon a lelketek.”

Életed egyik legcsodásabb napja előtt állsz. Lehet, a szerelmed éppen ma kéri meg a kezed, vagy éppenséggel te döntesz az eljegyzés, az esküvő mellett. Talán oltár elé álltok a minap vagy mások felhőtlen örömében osztoztok. Bárhogyan is történjen, az élmény feledhetetlen. Ha még bizonytalan lennél a döntést illetően, kérd bátran angyalok segítségét. Örömmel tesznek eleget a kérésednek.

napi angyali üzenet június 8.

Életed egyik legszebb napjára ébredtél (Thinskstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top