Horoszkóp

Mi a gyengeséged a szerelemben? Ebből a tesztből kiderül

Vajon mi lehet a gyenge pontod a szerelemben? Mi az, amiben a legsérülékenyebb a lelked? Vajon mi lehet a legsebezhetőbb pontod a párkapcsolatban? Ez az izgalmas személyiségteszt fényt derít a mélyben rejtőző kérdésekre. Vétek lenne kihagyni.

Dr. Gary Chapman világszerte népszerű könyvében öt szeretetnyelvet részletez:

  1. a minőségi időtöltést,
  2. az ajándékozást,
  3. a szívességeket,
  4. az elismerő szavakat,
  5. az érintést, az ölelést.

Szerinte ugyanis mindenki másként fejezi ki a szeretetét a kapcsolatokban, ezért a legtöbb buktatót pontosan az okozza, hogy a párok nem ismerik egymás szeretetnyelvét. A szeretetnyelv lehet a gyengeséged, a legsebezhetőbb pontod a szerelemben. Mégis hogyan? Ebből a különleges és izgalmas személyiségtesztből kiderül.

Nézd meg ezt a furcsa képet. Ha lehet, ne időzz rajta hosszasan. Csak döntsd el, mit látsz rajta először? Melyik részlet ragadja meg a figyelmedet? Vajon a választott részlet milyen gyengeségről árulkodik? Íme a részletek.

személyiség teszt szeretet nyelvekEz a gyenge pontod a szerelemben, ha vörös ruhás férfit láttad meg először a képen

Amennyiben a képnek ezt a részletét pillantottad meg először, a minőségi idő hiányzik az életedből a leginkább. Ez a legsebezhetőbb pontod a szerelemben. A nap 24 órája is kevés neked a számtalan feladatra. Rendben, hogy nagyon elfoglalt vagy, de amikor olyasvalakivel randizol, akinek a szeretetnyelve a minőségi idő, szinte biztosan elveszíted őt, ha nem tudod megszervezni a napirendedet. Próbáld meg hatékonyabban menedzselni az időbeosztásodat, akkor a szerelemre, a szerelmedre is jut idő, és a randikon nem kell folyton az órát nézned.

A minőségi idő a gyenge pont az életedbenEz a gyengeséged, ha a földön térdelő férfi alakját láttad meg először a képen

A szívességekkel adódhatnak a legnagyobb problémáid a szerelemben, ha a térdelő alakot pillantottad meg először a képen. A párodnak anélkül is elmondhatod és kimutathatod, mit szeretnél tőle, hogy nem uralkodsz fölötte, hanem önzetlenül teszel eleget a kéréseinek. A rajongásodat ne csupán a hálószobában mutasd meg a szerelmednek – bármilyen aprósággal, szívességgel vagy a megértéssel is kedveskedhetsz neki és kimutathatod az érzéseidet. Biztos lehetsz benne, örömmel viszonozza a figyelmességeket.

szeretet nyelvek személyiségteszt

Az önzetlen szívességek boldogabbá tesznek

Ez a gyengeséged a szerelemben, ha a rejtett arcot láttad meg először

Az elismerő szavak hiányozhatnak az életedből, ha ezt a részletet láttad meg először. Talán attól rettegsz, a párod gyengének tart téged, és elhagy, ha ki mered mondani, mennyire vágysz az elismerésére, a dicséretekre. Nem tudhatod, hogyan reagál, ha próbát sem teszel. Talán éppen ez hoz össze benneteket még inkább, hiszen neki is szüksége lehet a támogatás erejére. Inkább büszke lesz, mintsem elhagyna, mert a védelmére vágysz. Próbáld ki, menni fog.

személyiségteszt szeretetnyelvek

Az elismerő szavak összekovácsolnak benneteket

Ez a gyengeséged a párkapcsolatban, ha az árnyékban megbújó alakokat vetted észre

Szó mi szó, igencsak jó a megfigyelőképességed, ha ezt a részletet pillantottad meg először. Ugyanakkor két gyenge pontod is lehet a szerelemben, egyrészt zavarba hozhat az ajándékozás, másrészt az érintéssel is gondjaid lehetnek. Ne ijedj meg, valójában nincs veled különösebben nagy probléma. Csöppet sem baj, ha a kapcsolat elején tartózkodsz a fizikai érintésektől, a szeretetet, a szimpátiát a meleg kézfogással is könnyedén kimutathatod. Nagyobb ajándékokra sem kell gondolnod, ha a párod a meglepetéseknek örül a leginkább. Egy doboz csokoládé, egy szál virág bőven elegendő. 

személyiségteszt szeretetnyelvek

Az apró kedvességek bőven elegendőek a kapcsolatban

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top