Horoszkóp

5 lépéssel mindent megteremthetsz magadnak, amire vágysz

Mindannyiunk fejében számos gondolat kavarog, de nagy részük bezárva marad, mert nem merjük szabadjára engedni. Pedig néhány apró és egyszerű lépéssel bármit megteremthetsz magadnak, bármit elérhetsz, és megvalósíthatsz.

Lehet, hogy éppen ez a probléma. Merni kell ugyanis kimondani és megcselekedni olykor a véleményünket, a vágyunkat. Öt különböző módot mutatunk, amit ne tarts magadban, hanem minél gyorsabban sajátíts el!

1. Hála

Mutass hálát mindazért és mindazoknak, ami és akik fontosak az életedben. A hálát sokszor elfelejtjük kifejezni, pedig a megnyilvánulás egyik legfontosabb lépése, ráadásul az elégedetlenség érzését is segít enyhíteni.

2. Vizualizálj

Legyen mindig határozott képed arról, amit meg akarsz magadnak teremteni, amire vágysz. Jó, ha minél pontosabban meg tudod fogalmazni mindazt, amit csak szeretnél.

siker teremtés vágyak célok

Öt lépéssel megvalósíthatod a vágyaidat (Thinkstockphotos)

3. Felszámolás

Fájdalmas és nehéz feladat, de szabadulj meg mindattól, ami már nem szolgál téged az életedben. Nehéz újra koncentrálni vagy bevonzani, ha még mindig a régi határozza meg az életedet. Ha a jelenben szeretnél létezni, muszáj elhagynod a múltat, amennyire csak lehetséges. Amint lezársz és elengedsz valamit, helyet teremtesz az újnak.

4. Nincs kétség

A sikerhez mindenképpen el kell engedni a félelmeidet vagy azt a gondolatot, hogy tulajdonképpen nem tudod, mit akarsz. Hagyd egy kicsit sodródni magad az árral, és ne agyalj annyit. Figyelj kicsit befelé, hallgasd meg, mit súg a szíved. A kétségek, félelmek akadályoznak a céljaidban, hittel, reménnyel és szeretettel juthatsz célba.

5. Merj nagyot álmodni

Itt az ideje, hogy elkezdj valóban álmodni, és megtervezd azt az életet, amire mindig is vágytál. Persze, lehetőleg ne irreális célokra gondolj, de igenis engedd szabadjára a fantáziádat, és merj vágyni nagy dolgokra is.

Gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top