Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy júniusban bármit elérhet

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek júniusban. A nyár első hónapja egyben az év legcsodásabb, legsikeresebb időszakát ígéri nekik. Vajon mire számíthatnak, milyen csodákban részesítik őket a csillagok? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

Az Ikrek elemében lesz júniusban

június horoszkóp ikrek csillagjegyekCsillagjegyedben tartózkodik jelenleg a Nap és uralkodó bolygód, a Merkúr is. Ez az együttállás pedig óriási erőt szabadít fel benned, úgy érzed az energiád határtalan. Ikrek jegyűként az előtted álló hónapban most valóban bármit elérhetsz, amire csak vágysz. Szóval most még inkább érdemes a céljaidra, a karrieredre, a szíved vágyára fókuszálni. A Vénusz a pénzügyeidre hat kedvezően, a Neptunusz pedig a karrieredben támogat most nagyon erősen téged. Szinte mágnesként vonzod most magadhoz a pénzt. Kifejezetten elemedben érezheted magad júniusban, ne lepődj meg, ha másoknak feltűnik majd pozitív és vonzó kisugárzásod. A június 26-i telihold a Szaturnusz retrográddal egyetemben okozhat ugyan némi feszültséget, de összességében csodaszép hónapra számíthatsz.

A Rák csordultig telik érzelmekkel

június horoszkóp rák csillagjegyekA Vénusz káprázatos energiákat szór rád június első felében, amíg a jegyedben tartózkodik. Rák jegyűként nem véletlenül ragyogsz, és nem véletlenül érzed magad olyan csodásan, mint már nagyon régen. Most egyszerűen minden tökéletes és minden nagyon jó. Mindenkinek feltűnik a varázsod, a kisugárzásod, hihetetlen mennyiségű bókot gyűjthetsz be mostanában. A Nap a spirituális energiákat ébreszti fel benned, továbberősítve empátiádat, az intuíciót, nem beszélve a gyógyító képességedről, hogy majd június 21-én szépen lassan átvonuljon a jegyedbe. Viszont figyelj most tudatosan az energiavámpírokra, mert igencsak sokan gyűlhetnek köréd. Gondold meg, kinek szavazol bizalmat. Mindent egybevéve különleges hónap és még különlegesebb születésnap áll előtted.

A Mérleg learathatja a babérokat júniusban

június horoszkóp mérleg csillagjegyekMérleg jegyűként az elmúlt hónapok kemény próbatétel elé állíthattak a karrieredben és a pénzügyekkel kapcsolatosan. Június végre az a hónap lesz, amikor megérdemelten arathatod le a kemény és kitartó munkádért járó gyümölcsöket. A Mars ráadásul izgalmakat, vidámságot, könnyedséget, kreativitást csempész az életedbe, így ismét boldognak és sikeresnek érezheted magad. A kedvező bolygóállásnak köszönhetően visszatér az optimizmusod, a pozitív életkedved, amely kihat a magánéletedre és a munkára is. A Vénusz a társasági eseményeket lendíti fel, míg a Neptunusz az egészségedre hat most kifejezetten jótékonyan. A június 26-i telihold és a Szaturnusz hátráló mozgása családi vitákat jelez. Abban a néhány napban semmiképpen se cselekedj ösztönből, légy körültekintő és meggondoltan hozz fontos döntéseket. Fogadd meg a tanácsokat és káprázatosan sikeres hónapra számíthatsz.

június horoszkóp ikrek mérleg rák csillagjeggyek

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek júniusban (Thinkstockphotos)

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top