Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem hisznek a szerelemben

Ezek a csillagjegyek nem hisznek a szerelemben. Legalábbis úgy gondolják, a szerelem nem a pillanat műve, sosem alakul ki gyorsan és hirtelen. Mindez nem jelenti, hogy ne tudnának szeretni, de az biztos, hogy az érzelmekkel időnként gondjaik akadnak. Vajon te is köztük vagy? Te sem hiszel a szerelemben? A horoszkópból kiderül.

A Szűz szerint a szerelemért tenni kell

szűz szerelem párkapcsolat horoszkópA Szűz nem utasítja el a szerelem létezését, de racionális és realista gondolkodóként úgy hiszi, a szerelem nem történik meg csak úgy magától, azért sokat kell tenni is. Szívesebben él egyedül, mintsem folyamatosan a szerelmet keresse. Jól érzi magát a szerető család és a nagyszerű barátok társaságában is, csupán azért meg sosem kötelezné el magát valaki mellett, hogy ne legyen egyedül. Ha úgy érzi egy nap, hogy rátalált az igazira, kimondja a boldogító igent is és kitart mellette jóban-rosszban, addig viszont inkább a saját valóságában él, és a hivatásába fekteti az energiáit.

Az Ikrek nem szereti a kötelezettségeket

ikrek szerelem párkapcsolat horoszkópAz Ikrek szívesebben teszi a dolgait a maga módján, a kötelezettségeket pedig, ha csak nem muszáj, nem vállal. Nehezen köti le magát, mert kevés olyan társat talál, akit hosszú távon is kifejezetten izgalmasnak talál, ráadásul viszonylag könnyen elveszítheti a fejét egy új ismeretség kapcsán. Nem igazán hisz a szerelemben, mert úgy érzi, folyton elnézést kell kérnie a partnerektől, amiért szívesen ismerkedik és flörtöl másokkal, vagy a barátokkal tölti az idejét. Nem beszélve arról, hogy aktuális partnere hajlamos azért hibáztatni, mert nem szereti őt eléggé. Nehezen köteleződik el, a vidám és könnyed kapcsolatokat kedveli inkább. Sosem ellenséges, sosem akarja megbántani a párját, egyszerűen csak szabad a lelke, és nem szívesen köteleződik el.

A Vízöntő egyáltalán nem hisz a szerelemben

vízöntő szerelem párkapcsolat horoszkópA Vízöntő ágál a szerelem ellen a leginkább. És nem azért, mert zsémbes, kibírhatatlan csillagjegy lenne, ellenkezőleg nála vonzóbb és vidámabb típust keveset találni. Ugyanakkor meglehetősen sajátos képet alkot a szerelemről, ami szerinte nem egyeztethető össze a realitással, ezért is járja inkább a saját útját. El sem tudja képzelni, milyen lehet tetőtől talpig beleszeretni valakibe, szerinte az valamiféle összeesküvés-elmélet lehet, ami csak arra jó, hogy megfossza őt a szabadságától. Elmélete szerint nem másvalakibe kell beleszeretni, hanem sokkal hasznosabb mindenkinek önmagát elfogadnia, és a munkáját, az életét szeretni szívből igazán. Belezúgni valakibe olyasmi lehet, mintha elveszítené önmagát. Ő ezért nem hisz a szerelemben.

csillagjegyek szerelem párkapcsolat horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem igazán hisznek a szerelemben (Thinkstockphotos)

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top