Horoszkóp

Angyali üzenet június 5.: Kiderül az életcélod

Keresed a helyed a világban? Szeretnél lökést, ötletet, inspirációt kapni, merre haladj? Jó lenne végre tudni, mi az életcélod? Az angyalok ma éppen ebben segítenek neked. Az angyali üzenet rávilágíthat az életcélod felé vezető útra. Rálépsz? A te döntésed.

Az angyalok segítenek, amikor úgy érzed, elakadtál, amikor nem tudod, merre vezet tovább az utad. Szinte mindenki kerülhet az életében olyan helyzetbe, amikor megszűnik a fény, amikor sötétben tapogatózik, és nem találja a kiutat. Ilyenkor érdemes az angyali segítségért fohászkodni. Az angyalok tétlenül várakoznak, amíg nem fordulsz hozzájuk, nem segíthetnek. Pedig nagyon szeretnének.

Az angyali üzenet szerint

„Életed célja oly módon szolgálni és azt tenni, amiben valódi örömödet leled, amivel örömet okozol magadnak és a többieknek. Soha ne aggódj amiatt, megtalálod-e az életcélodat. Inkább csak hagyd, hogy a cél szolgáljon téged.”

Az angyalok arra kérnek, kövesd a lelked hangját. Gondold végig, mi lehet a feladat, amit a szívedből tennél, ami igazi és valódi örömet okoz a lelkednek. Ne gyötrődj rajta, vajon a sorsutadat járod-e. Amikor boldog vagy, amikor örömmel indulsz reggel a munkába, örömmel teszed a dolgod, legyen bármi is, biztosan a sorsod felé haladsz. Ellenkező esetben másfelé jársz. Az ezen az ösvényen szerzett tapasztalatok épp oly fontosak, hiszen így érezheted meg pontosan, mire is vágysz. Amikor nem érzed jól magad abban, amiben éppen vagy, másfelé vezet az utad, mást szeretnél, másra valamire vágysz. A változást keresed.

Hidd el, nincsenek jó vagy rossz döntések. Szerezhetsz keserű vagy örömteli tapasztalatokat, amely mind-mind a lelked fejlődését szolgálja. Valamennyi abban segít, hogy az életcélod felé vezessenek téged.

Az angyalok sugallata segít

„Engedd át nekünk a pénzhez, a karrierhez fűződő gyötrő érzéseket. A legjobb úton haladsz már most is az életcélod felé. Amit éppen most teszel, az is az életcélod része.”

Nem egy konkrétan meghatározott feladat az életcélod. Nem a karrier az életcélod. Az életcélodra akkor találsz, amikor a vágyaidat követed, amikor felismered a benned rejlő tehetséget és használod, amikor az öröm, a boldogság a célod. Az életcélod a szeretet, és hogy örömet okozz magadnak és a többieknek.

Talán azt mondod, ez a feladat nem könnyű. Igazad lehet. Kérheted az angyalok segítségét, hogy könnyítsék meg a munkát, a feladatot, hogy megtapasztalhasd a felhőtlen örömet, amit talán kisgyermekként éreztél utoljára. Az angyalok azt üzenik, már azzal is sokat tettél az életcélodért, hogy elolvastad a mai üzenetet.

napi angyali üzenet június 5.

Ma nagyot léphetsz az életcélod felé (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top