Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp: Az angyalok a boldogsághoz vezetnek

Az angyalok megmutatják, hogyan találj a boldogság útjára. Június első hetében nehézségekkel, problémákkal szembesülhetsz, talán a kiutat sem találod. Nem kell mindent magadnak, egyedül megoldani, éppen itt az ideje, hogy kérd az angyali segítséget. Hogy melyik angyal segít most neked? A csillagjegyednél megtalálod a választ.

Kos

angyal horoszkóp kos csillagjegyZadkiel arkangyal segít visszaemlékezned azokra az időkre, amikor még boldog voltál. Ez talán a gyerekkorod, a kamaszkorod, a fiatalkorod, vagy néhány évvel ezelőtt egy aranykor az életedben. Zadkiel arkangyal abban is segít, hogy ismét ugyanolyan boldog lehess. Minél előbb kéred a segítségét, annál előbb élheted át a boldog perceket.

Bika

bika csillagjegy angyal horoszkópÚgy érzed, mindig önmagadat ismételed, és senki sem érti meg azt, amit mondasz. A félreértések ellen Raguel arkangyal nyújt segítséget neked a héten. Ő az, aki segít abban, hogy pontosan megértsétek egymást a szerelmeddel, a családoddal, a főnökeiddel és mindenki mással is. Nincs más feladatod, mint egy imával, kéréssel Raquel arkangyalhoz fordulni.

Ikrek

ikrek csillagjegy angyal horoszkópMegvan az a képességed, hogy gyógyíts másokat. Persze nem kell arra gondolnod, hogy orvosnak kellene állnod, és az sem biztos, hogy a gyógyítás lenne a hivatásod. A héten azonban valaki hozzád fordul segítségért. Rafael arkangyal segít neked abban, hogy a lehető legegyszerűbb módon nyújts gyógyító segítséget másoknak.

Rák

rák csillagjegy angyal horoszkópNem kell neked tudnod, mi a jó megoldás egy helyzetben. Bőven elég, ha tudod, Uriel arkangyalnak mindig van egy jó megoldása minden helyzetre. Hívd a héten Uriel arkangyalt, és kérd meg, hogy segítsen neked megtalálni a legjobb megoldást abban a helyzetben, amelyet meg akarsz oldani. Olyan inspirációt kaphatsz, amellyel tisztán látod a helyzetedet.

heti angyal horoszkóp június 4-10.

Az angyalok megmutatják a boldogság felé vezető utat (Thinkstockphotos)

Oroszlán

oroszlán csillagjegy angyal horoszkópA héten jobban kellene támaszkodnod az intuíciódra, és sokkal szorosabban kellene követned a belső hangodat. Az sem lenne baj, ha nem vitatkoznál annyit a megérzéseiddel, és elfogadnád a belső bölcsességedet. Ebben Haniel arkangyal lesz a segítségedre, aki segít megtanulni, hogyan követheted a hatodik érzékedet.

Szűz

szűz csillagjegy angyal horoszkópSokkal nagyobb a cselekvés vágya benned, mint az elmúlt hetekben. Most nagyon szeretnél nagyon sok mindent megtenni. Szerencsére Mihály arkangyal melletted van, és segít abban, hogy legyen erőd és lehetőséged megtenni ezt a sok mindent. Kérd bátran Mihály arkangyal segítségét, és a stressz sötét felhői is eloszlanak körülötted.

Mérleg

mérleg csillagjegy angyal horoszkópAzrael arkangyal segít neked lezárni a múltnak azt a szakaszát, amely talán negatív hatással van az életedre. Azrael arkangyal segít neked abban, hogy megértsd, a múltat nem eltemetni kell, hanem hagyni, hogy azzá a csodálatos emberré tegyen, aki most vagy. A múlt elmúlt, érkezz meg a figyelmeddel is a jelenbe.

Skorpió

skorpió csillagjegy angyal horoszkópBölcs tanácsra van szükséged, és szeretnéd, hogy legyen egy külön bejáratú tanácsadód, aki mindig rád ér. Akkor érdemes hívnod Raziel arkangyalt. Ő az az angyal, aki ismeri az univerzum valamennyi bölcsességét, és ezeket a bölcsességeket szívesen meg is osztja veled. Kérd a héten Raziel arkangyal tanácsait minden komolyabb döntésedhez.

heti angyal horoszkóp június 4-10.

Kérd mielőbb az angyali segítséget (Thinkstockphotos)

Nyilas

nyilas csillagjegy angyal horoszkópÚgy tűnik, egy barátságod kezd tönkremenni. Azt érezheted, egyre távolodtok egymástól, és szeretnéd megállítani ezt a távolodási folyamatot. Ebben most az őrangyalaitok lesznek a segítségedre. Kérd meg mindkettőtök őrangyalát, hogy segítsenek meglátnotok egymásban újra a szeretetet és mindazt a jót, ami korábban szorosan kötött össze benneteket.

Bak

bak csillagjegy angyal horoszkópSámuel arkangyal segít nekünk megtalálni mindazt, amit elveszettnek hiszünk. Sámuel arkangyal segít neked abban, hogy megtaláld azt a feladatot, azt a munkát, azt a munkahelyet, azt a hivatást, amely valóban boldoggá tesz, és amely valóban segít neked megteremteni az anyagi biztonságot. Csak kérd a segítségét, és könnyen megtalálod a megoldást.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy angyal horoszkópSok időt szeretnél önfejlesztésre, önismeretre, spiritualitásra szánni a héten. Ebben a tervedben most Jeremiel arkangyal támogat, aki segít neked időt teremteni, hogy végre csakis önmagaddal foglalkozhass. Segít abban is, hogy egyfajta magasabb nézőpontból láthasd át az életedet. Hangolódj az angyalra és kérd máris a támogatását.

Halak

halak csillagjegy angyal horoszkópGábriel arkangyal a kreativitás, a kreatív alkotás egyik angyala segít neked most sokkal kreatívabban alkotnod. Gábriel arkangyal segít abban is, hogy a benned lévő tervek végre valósággá váljanak, és papírra vethesd, leírhasd, lerajzolhasd mindazt, amit olyan régóta látsz magadban. Kérd mielőbb a támogatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top