Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy megszenvedi a júniust

Ezek a csillagjegyek nem sok jóra számíthatnak júniusban. Viszont kemények, szívósak, szóval túlélik, és nem is ez a hónap hozza el a világ végét. Mégis mire számíthatnak, és mitől szenvedik meg a nyár első hónapját? A horoszkópból kiderül. Ahogyan az is, mivel tehetik elviselhetőbbé a rázósabb időszakot. Te is köztük vagy?

A Kosnak lassítania kellene

kos csillagjegy június horoszkópA Kos uralkodó bolygója, a Mars retrográd, avagy hátráló mozgásba kezd június 26-án. Nemcsak ettől az időponttól, szinte az egész hónapban érzed ezt a visszás, lassító és akadályozó energiákat. Különös erővel törhet fel belőled a szabadság vágya. Szabadon repülnél, akár a szél, nem szeretnél lemaradni egyetlen társadalmi eseményről sem. A legnagyobb feszültséget pontosan az okozza, hogy folyamatosan akadályokba botlasz és a szabadságot nem úgy tudod megélni, ahogyan szeretnéd. Gyors és aktív csillagjegyként képtelen vagy várakozni, nagyon rosszul viseled a számodra kényelmetlen helyzeteket. A júniust kezeld inkább úgy, mint egy hosszú és kitartó maratoni futást, ha sprintelni akarsz, gyorsan elfáradsz, és nem érsz célba. Ha beosztod az energiádat, meg próbálsz minél több türelmet gyakorolni, nem is lesz olyan megterhelő ez a hónap.

A Skorpiót túlfeszíti az energia

skorpió csillagjegy június horoszkópA Skorpió egyik uralkodó bolygója szintén a Mars, ezért őt is megviseli a bolygó retrográd mozgása júniusban. Április 22. óta, másik uralkodó bolygód, a Plútó is hátráló mozgást végez, ezért mostanában igencsak rád jár a rúd, nem véletlenül érzed magad meglehetősen fáradtnak, enerváltnak, fénytelennek, kedvetlennek. Inkább a magányodba vonulsz, nem igazán vágysz a körülötted élők társaságára. Az Ikrek jegyében álló Nap és Merkúr bolygó ugyanakkor felébreszti benned az erőt, a szenvedélyt, az ösztönöket. Nem véletlenül nem találod most a helyed. Egyszerre élnéd meg a szexuális örömök minden formáját, ugyanakkor a lelked egyre mélyebbre süllyed. A harc, az önmarcangolás helyett próbáld meg elfogadni ezt a faramuci helyzetet, az energiákat fókuszáld a legfontosabb feladatokra, és akkor kevésbé érzed a feszültséget. Kemény és elszánt csillagjegyként a legmélyebb pontról is mindig képes vagy újjáéledni.

A Bakot az érzelmek terhelik túl

bak csillagjegy június horoszkópJúnius 28-án a telihold éppen a Bak jegyében tartózkodik majd. Miközben csodás felfedezéseket tehetnél, bámulatos átalakulásban és spirituális ébredésben lehetne részed, mégsem tűnik majd minden olyan misztikusnak és izgalmasnak, mint várnád. Inkább elviselhetetlen igazságokra derülhet fény még akkor is, ha minden óvintézkedést megtettél, hogy a dolgaid titokban maradhassanak. Mindezt pedig uralkodó bolygód, a Szaturnusz hátráló mozgása okozza, amely szembe találja magát a teliholddal. A bolygó számon kéri a tetteket, ráadásul a teliholddal együtt nagyon komoly érzelmekre sarkall téged. Szinte bizonyosan alaposan át kell gondolnod az életedet és mindazt, amit igazán fontosnak, értékesnek tartasz. Ha a megfelelő döntést és változásokat hozod meg az életeben, nincs mitől tartanod. Ellenkező esetben kemény időszak elé nézel.

június horoszkóp kos bak skorpió csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek nehézséget hozhat a június (Thinkstockphotos)

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top