Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy a legszuperebb édesanya

Vajon melyik csillagjegyek született édesanyák? Kik lehetnek azok, akik a leginkább vágynak és készülnek a szülői szerepre? A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek a leggondoskodóbbak, a legfigyelmesebbek a gyerekekkel. A sorrend nem jelenti, hogy a többiek hanyagok vagy alkalmatlanok lennének, csupán arra utal, ezek a csillagjegyek a szülői szerepre születtek. Te is köztük vagy?

A Halak édesanya (február 19. és március 20.)

édesanya horoszkóp halak csillagjegyHalak édesanyaként nem véletlenül ismered fel gyermekeidben a kreativitást, a fantáziát, hiszen ezek a tulajdonságok téged is erősen jellemeznek. Ösztönzöd, segíted őket, hogy meg is merjék mutatni különleges képességeiket. Gyerekeid érzékenyek, fantáziadúsak, és megtanulják a többieket kedvességgel és együttérzéssel kezelni. A természet szeretetét, a büszkeséget és a segítőkészséget is továbbadod nekik, és arra is megtanítod őket, hogyan váltsák valóra az álmaikat.

A Kos édesanya (március 21. – április 19.)

kos édesanya horoszkóp halak csillagjegyKos jegyű édesanyaként számos különórára járatod a gyerekeket, legyen szó zenéről, sportról vagy a kedvenc hobbijukról, mindenre lehetőséget adsz, hogy kipróbálhassák magukat. Szeretnéd, ha ők hozzád hasonlóan kalandvágyók lennének, és nem félnének kipróbálni az új dolgokat. Bátorítod, segíted őket, hogy szembenézzenek az összes kihívással és küzdjenek mindazért, amiben igazán hisznek. Figyelj arra is, hogy mit akarnak valóban a gyerekek, és ne a saját akaratodat erőltesd rájuk.

Az Ikrek édesanya (május 21. – június 20.)

ikrek édesanya horoszkóp halak csillagjegyIkrek édesanyaként bármit meg tudsz beszélni a gyerekeiddel, nincsenek titkaik előtted. Nem véletlenül, hiszen tőled tanulják meg, hogyan értessék meg magukat a többiekkel, hogyan fejezzék ki szavakkal a vágyaikat, a kéréseiket. Pontosan tudják, mi minden történik a körülöttük lévő világban, hogyan érvényesítsék önmagukat, hogyan váljanak sikeressé az életükben, hiszen pontosan ezt a példát látják tőled.

édesanya horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb édesanyák (Thinkstockphotos)

A Bak édesanya (december 22. – január 19.)

bak édesanya horoszkóp halak csillagjegyBak édesanyaként életed végéig harcolsz a gyermekeidért, ha éppen erre lenne szükségük. Nagyon lojális típus vagy, aki mindenkor kiáll a gyermekei mellett. A szülői feladatokat nagyon komolyan veszed, szeretnél minél több tapasztalatot átadni nekik. Ha kell, olykor szigorúbban is fegyelmezed őket, de csak azért, hogy ők is sikerre vigyék az életüket, és megtanulnak a céljaikra, a lehetőségeikre fókuszálni.

A Bika édesanya (április 20. – május 20.)

bika édesanya horoszkóp halak csillagjegyBika édesanyaként hihetetlen türelemmel kezeled a gyerekeket. Időnként viszont pontosan ennyire makacs tudsz lenni. A gyerekek kamaszkora pontosan ilyen időszak, de szükséged is van a kitartásra, a következetességre. Még ha lázadnak is ebben a korban a gyerekek, később hálát éreznek, hogy nem engedtél meg nekik mindent. Fontos a számodra, hogy a gyerekek is felismerjék, és értékeljék a szépséget, a természetet, a harmóniát.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top