Horoszkóp

Júniusi horoszkóp: izgalmas élményeket ígérnek a csillagok

A Jupiter és a Neptunusz közötti jó fényszögből különleges lehetőségre következtet az asztrológia. Nagyon úgy tűnik, az előtted álló hónapban misztikus élményekben lehet részed, amelyek bizonyosan a spiritualitás irányába fordítják a figyelmedet. Mi mindent jósolnak még júniusra a csillagok? A csillagjegyednél találod a választ.

Kos (március 21. – április 19.)

kos május havi horoszkópMég az is lehet, hogy olyan valakinek siethetsz a segítségére, akivel hosszú évek óta jó kapcsolatot ápolsz. Megeshet, hogy olyan támogatást tudsz adni, amellyel ő az életét újra a régi, megszokott kerékvágásban tudja folytatni. Megeshet, a munkában olyan nehéz helyzet alakulhat ki, amely miatt azért fölösleges idegeskedni, mert pontosan tudod, mikor és mit kell tenned a sikerért.

Bika (április 20. – május 20.)

bika május havi horoszkópMég az is lehet, hogy olyan változások történhetnek, amelyek alapjaiban rengethetik meg az eddigi életedet. Előfordulhat, hogy olyan titkok kerülhetnek napvilágra, amelyeket a te érdekedben pedig nagyis jó lenne, ha homályban maradnának. Pénzügyek dolgában azonban a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, jól tudod képviselni a saját érdekeidet, és a pénz pénzt fialhat.

Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek május havi horoszkópA sikeres kommunikáció hónapjának is nevezhető ez a mostani. Amikor nagyon jól tudsz például a feletteseddel beszélgetni – elsősorban a számodra fontos dolgokban. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, a fizetéseddel, most érdemes a tettek mezejére lépned, mert megkaphatod azt az összeget, amire vágysz. Belebonyolódhatsz egy éjszakás kalandba, amitől ha nem vársz többet, csalódás sem érhet.

Rák (június 21. – július 22.)

rák május havi horoszkópHa most szándékozol külföldre utazni, könnyen lehet, hogy kisebb bosszúság érhet, de összességében az utazás jól sikerül. Ha idegen országban kívánsz állást vállalni, akkor a dolgok egészen másként alakulhatnak, mint ahogy tervezed. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetsz át. Talán még az is megfordulhat a fejecskédben, hogy jó lenne választottaddal összekötni az életedet…

május havi horoszkóp

Június különleges izgalmakat tartogat a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán május havi horoszkópA munkában történhetnek olyan változások, amelyek talán a kedved szerint valók. Megeshet, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor meg kell hoznod egy olyan döntést, amely miatt a szorongás érzése keríthet hatalmába. Érdemes lenne baráttal vagy jó ismerőssel megbeszélni mindazt, ami foglalkoztat. Ingatlanügylet bonyolítására kifejezetten alkalmas ez a hónap. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és nem akarsz lebukni, légy óvatosabb.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz május havi horoszkópA házasságokban, a régi párkapcsolatokban minden meg tudtok beszélni egymással, és ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy mindketten jól érezzétek magatokat a bőrötökben. A baráti kapcsolatok is fontos szerepet játszatnak az életedben, talán ennek köszönhetően előnyösebb helyzetbe is kerülhetsz. A feletteseddel viszont megromolhat a kapcsolatod. Főleg, ha ellentmondasz neki.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg május havi horoszkópSikert sikerre halmozhatsz. A megélhetésben olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt örömödben táncra tudnál perdülni. A házasságokban, régi együttélésekben viszont a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretnéd. Ráadásul a társaddal a nehéz helyzet hosszabb ideig is elhúzódhat. Persze csak akkor, ha nem alkalmazkodsz hozzá. Valamelyik barát csalódást okozhat.

Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió május havi horoszkópA házasságokban, régi párkapcsolatokban nehezen kezelhető helyzet alakulhat ki. De az is megeshet, hogy a közös jövőn gondolkozhatsz el. Megfordulhat a fejedben, hogy talán jobb lenne a társad nélkül élni. Ne hozz most komoly döntést, mert elkapkodhatod a dolgokat. A munkában a feletteseddel összerúghatod a port. Azért nincs értelme szembeszállni vele, mert azzal csak a saját energiádat pazarolod.

június havi horoszkóp

Júniusban misztikus tapasztalatokban lehet részed (Thinkstockphotos)

Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas május havi horoszkópA munkában történhetnek olyan dolgok, amelyek váratlanul érhetnek, és olyan helyzet alakulhat ki, amellyel nehezebben tudsz megbirkózni. De az is lehet, olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek szinte képtelenség ellenállni. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad anyagi helyzetében történő változások befolyással lehetnek a viszonyotokra. Viszont végre ismét fantasztikus utazásban lehet részed.

Bak (december 22. – január 19.)

bak május havi horoszkópA házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan téma kerülhet terítékre, amely mindkettőtök számára fontos. Olyan beszélgetésre kerülhet sor, amelynek hatására talán még a véleményed is megváltozhat, és a viszonyotok új, nektek kölcsönösen tetsző módon alakulhat. Megtörténhet, hogy a szerelmi életedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt te is csak ámulhatsz és bámulhatsz.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő május havi horoszkópMeg kellene próbálnod visszafogni magad, mert hajlamossá válhatsz az agresszív kommunikációra, amellyel nehezebbé teheted a környezetedben élők mindennapjait. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet most az örömre. És az is megeshet, hogy a munkában, megélhetésben alakulhatnak roppant szerencsésen az ügyeid. A családtagokkal légy kedvesebb, ingatlanügyletet viszont júniusban bonyolíts.

Halak (február 19. – március 20.)

halak május havi horoszkópMinden esélyed megvan arra, hogy a szerelmi életedben olyan változás következzen be, amely miatt örömödben a fülig érhet a szád. Valamelyik családtag miatt olyan szituációba kerülhetsz, amelyben hirtelen azt sem tudod, mit és hogyan tegyél. Kérj segítséget, mert egyedül talán képtelen leszel megoldani a problémát. Pénzügyek dolgában nem lesz okod panaszra, a kiadások mellett végre bevételeid is lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top