Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legmélyebb gondolkodók

Ezek a csillagjegyek komolyak, megfontoltak, megbízhatók és nagyon mélyen gondolkodnak. Értelmesek, okosak, könnyen átlátják a legkuszább összefüggéseket is. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból mindenre fény derül.

1. Skorpió

Ha belülről látnánk a Skorpió agyát, tudományos és matematikai problémákat látnánk mindenhol, természetesen a válaszokkal együtt. Szeret olyan dolgokon gondolkodni, melyeket mások fárasztónak találhatnak, de ő nagyon élvezi.

2. Vízöntő

A Vízöntő szabad szellem, aki nem retten meg attól sem, amikor az agya olyan helyekre vándorol, ahova másoké nem jut el. Intellektuális típus, nagyon reálisan gondolkozik, de a filozófia is közel áll a lelkéhez. Igazi feltaláló alkat, sőt gyakran szórakozott professzor bújik meg benne.

3. Rák

A Rák az egyik legérzékenyebb csillagjegy, vélhetően éppen ezért nagyon mély gondolkodású. Bár nem annyira hajlamos olyan mélyre ásni a lélek birodalmában, mint a Skorpió, azért ő is a dobogósok között áll. Nála inkább emocionális, mintsem filozófiai jellegű a mély gondolkodás.

4. Ikrek

Az Ikrek felületes és szétszórt tud lenni, ennek ellenére rendkívül kreatív és összetett a gondolkodása. Minden érdekli, mindenre kíváncsi, hihetetlenül széles spektrumon mozognak a témák, amelyekbe beleássa magát. A tudást nagyon komolyan veszi.

Ezek a csillagjegyek gondolkodó alkatok (Thinkstockphotos)

Ezek a csillagjegyek gondolkodó alkatok (Thinkstockphotos)

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top