Horoszkóp

Szerelmi útmutató a csillagjegyek szívéhez

Izgalmas használati útmutatót kaphatsz a csillagjegyek szívéhez. Hogyan tartsd meg a párodat, hogyan mélyülhet el a szerelem közöttetek az első fellángolást követően? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Kipróbált és bevált praktikák, szerelmi tanácsok következnek. Ugye kihagyhatatlan?

Kos

szerelmi útmutató kos csillagjegy horoszkópA Kosnak folyamatosan szüksége van a változatosságra. Ha mindig újabb és újabb ötletekkel nyered meg, egyikőtök sem fog belefásulni a kapcsolatba. Ugyanakkor párodnak nagy szüksége van arra is, hogy eljátszhassa a szuperhőst. Néhanapján engedd meg neki.

Bika

szerelmi útmutató bika csillagjegy horoszkópA Bika imádja a szeretet kimutatásának fizikai formáit – az ölelést és a simogatást éppúgy, mint a szépséget, az érzéki szexet. Viszont nem szereti a meglepetéseket, így ha meg akarod tartani, teremts neki meleg, megnyugtató környezetet. Becsüld őt, és mindenkor a lehető legjobb minőségű ajándékkal lepd meg, amit csak megengedhetsz magadnak.

Ikrek

szerelmi útmutató ikrek csillagjegy horoszkópAz Ikrek lelke örökre fiatal és játékos marad, függetlenül attól, hogy hány éves. Vigyél egy kis mókát a mindennapokba, amellyel könnyedén ébren tarthatod a varázslatot. Ne vonulj vissza a párod elől, beszélgess vele minél többet, főként, amikor valami baj van, mert ő így tudja kezelni a problémáit.

Rák

szerelmi útmutató rák csillagjegy horoszkópHa a Rákba szeretsz bele, akkor lesz esélyed, ha a családját is megszereted, és persze ők is elfogadnak téged. Párod a hagyományos értelemben vett szerelemben és értékekben hisz, a tisztelet, a törődés nagyon sokat jelent neki. Vigyázni akar majd rád – engedd meg neki. Ne söpörd félre a félelmeit, mert számára azok nagyon is valóságosak.

szerelmi útmutató párkapcsolat csillagjegyek horoszkóp

Szerelmi útmutató a csillagjegyekhez (Thinkstockphotos)

Oroszlán

szerelmi útmutató oroszlán csillagjegy horoszkópAz Oroszlán imádja, ha imádják. Minél gyakrabban fejezd ki neki, mennyire fontos neked, annál inkább rajong érte. Persze, sose feltételezd, hogy már elégszer mondtad el… Konstruktív kritikával visszafoghatod az arroganciáját, de vigyázz, nehogy megsebezd az egóját. Ő rád is nagyon büszke akar lenni, ezért engedd neki, hogy mások előtt hencegjen veled.

Szűz

szerelmi útmutató szűz csillagjegy horoszkópHa Szűzzel hoz össze az élet, küldetésének tekinti majd, hogy „javítson” rajtad. Ne vedd magadra, ő ilyen, a legjobbat szeretné kihozni belőled. Mosolyogva fogadd a kritikát, és emlékeztesd magad, mindennek ellenére ő valóban nagyon szeret. Légy vele kedves, intelligens partner, de hagyd, hogy ő gondoskodjon életetek apró részleteiről – ettől úgy érzi, fontos a jelenléte.

Mérleg

szerelmi útmutató mérleg csillagjegy horoszkópA Mérleg imádja a bókokat, de túlságosan is függő helyzetbe kerülhet tőled. Biztasd, néha menjen el és találkozzon nélküled is barátaival, töltse az időt a legközelebbi ismerősökkel. Fogadd el, dönteni nagyon nehezen tud, inkább várd ki türelemmel, amíg kitalálja, mit is szeretne igazán. Sok időre lehet szükséged…

Skorpió

szerelmi útmutató skorpió csillagjegy horoszkópHa Skorpióval kötöd össze az életedet, minél előbb tanuld meg kezelni a hangulatingadozásait. Ne próbáld meg felvidítani, amikor rossz passzban van épp, mert tutira darabokra tép. A féltékenységi kitöréseit kezeld a higgadtan, és engedd meg neki, legyen ő az úr az ágyban.

szerelmi útmutató tanács horoszkóp csillagjegyek

Ezek a legfontosabb szerelmi tanácsok a horoszkóp szerint (Thinkstockphotos)

Nyilas

szerelmi útmutató nyilas csillagjegy horoszkópMindig légy őszinte és egyenes a Nyilassal, ő ugyanis az elejtett megjegyzésekből, utalásokból semmit sem ért. Viszont imádja a kirándulásokat, a kalandot – légy a partnere ezekben. Ne kényszerítsd, hogy állapodjon meg, ellenben csempéssz minél több változatosságot a kapcsolatba. Add meg neki a szabadságot, amire vágyik, és magától marad melletted.

Bak

szerelmi útmutató bak csillagjegy horoszkópA Bak kőkemény, és téged is akkor fog tisztelni, ha hasonlóan viselkedsz. Ádáz munkatempó, eltökéltség, elszántság, céltudatosság a szívéhez vezető szavak. Vedd komolyan a vállalásaidat, de mindig légy mellette, és támogasd, amikor kételyei támadnak.

Vízöntő

szerelmi útmutató vízöntő csillagjegy horoszkópA Vízöntő az egyik legintellektuálisabb csillagjegy, így fontos, hogy ezen a téren is partnere légy. Imádja az élénk vitákat, de a szabadságról, az önállóságról sem mondana le – ne korlátozd ezekben. Ha spontán vagy és nem titkolod az érzelmeidet, ő is tudni fogja, mennyire nagyra tartod és szereted őt.

Halak

szerelmi útmutató halak csillagjegy horoszkópLépj be bátran a Halak fantáziavilágába. Ne lepődj meg, amikor szerelmed időnként elkalandozik, hagyd élni a maga világában is, esetleg tarts vele. Fogadd el bámulatos megérző képességét, hagyd, hadd kövesse a megérzéseit. Az önálló döntés lehetősége már csak amiatt is nagyon fontos, hogy ne tőled függjön az élete.

(via The Astrologer)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top