Horoszkóp

Ezért nem találsz párra a horoszkóp szerint

Ki ne vágyna boldog és örökké tartó párkapcsolatra? Sokan mégsem találják a párjukat, évekig élnek magányosan, egyedül. Vajon mi bújhat meg a háttérben, milyen oka lehet, amiért nem találtok egymásra a társaddal? Mi az, amin mindenképpen érdemes változtatnod a boldogság érdekében? A horoszkópból kiolvashatod a választ.

Kos

Kos jegyűként talán túlzottan gyorsan cselekszel. Mindig olyan dolgokba kezdesz, amelyekre még nem állsz készen. Ahelyett, hogy áldozatnak érzed magad, tanácsosabb szembenézned a valódi érzéseiddel. Vajon ki mered mondani őket? Nyisd meg az érzéseket, fejezd ki felnőtt módon, és megkapod a megfelelő visszajelzést azoktól, akik igazán törődnek veled.

Bika

Bika jegyűként úgy tűnik, a legjobban a kényelmi zónában érzed magad, és nem igazán szándékozol kimozdulni onnan. Gyakorlatias, földön járó típus vagy, tudod, mit akarsz. Ha pedig megkapod, mégis minek próbálkoznál új dolgokkal? Például, hogy társra találj. A lelki társadat keresd, ne azt, aki pontosan olyan, mint te.

 

Ikrek

Ikrek jegyűként nehezen döntesz. Hajlamos vagy előre, majd visszatáncolni bizonyos szituációkban. Valójában abban is bizonytalan vagy, hogy milyen társat keresel magadnak. A sok variálást nagyon kevesen viselik el hosszú távon.

Rák

Rák jegyűként meglehetősen gyakran választasz rosszul, ha párkapcsolatról van szó. Könnyen elvarázsol az új partner egy-két jó tulajdonsága vagy egy kedves szó, pedig talán csak meg kellene tanulnod elengedni bizonyos érzéseket és személyeket.

magány horoszkóp párkapcsolat

Ez lehet az oka, hogy nem találtál még társra (Thinkstockphotos)

Oroszlán

Oroszlán jegyűként nagyon is tisztában vagy önmagaddal, és hogy szerinted mit és kit érdemelsz. Nem véletlen, hogy nehezen találsz párra, hiszen meglehetősen válogatós típus vagy. Az is biztos, veled sem mindenkor egyszerű együtt élni, hiszen komfortra, kényelemre, elégedettségre és megkülönböztető figyelemre vágysz.

Szűz

Szűz jegyűként te is nagyon válogatós típus vagy, de azért sosem mennél bele egy kapcsolatba, hogy ne légy egyedül. Maximalizmusod okán nem tűröd el legkisebb hibát sem, ezért veled sem egyszerű kijönni. Gyakran éppen emiatt maradsz egyedül. 

Mérleg

Mérleg jegyűként annyit aggodalmaskodsz, hogy a végén egyedül maradsz. Bizonytalan vagy, azon rágódsz, vajon megbízhatsz-e a párodban. Nem mellesleg meglehetősen makacs is tudsz lenni, ami ritkán tűnik vonzó tulajdonságnak a másik szemében.

Skorpió

Skorpió jegyűként hajlamos vagy a párod szemében a szálkát is észrevenni, míg a saját hibáidról könnyedén megfeledkezel. Ez a hozzáállás csöppet sem kedvez a tartós kapcsolatoknak, márpedig ezen a siker érdekében mindenképpen érdemes változtatni. 

Mindenkinek jár a boldog párkapcsolat (Thinkstockphotos)

Mindenkinek jár a boldog párkapcsolat (Thinkstockphotos)

Nyilas

Nyilas jegyűként mindig mindenről tudsz valamit, amivel aztán jócskán megbonyolítod a párkapcsolatodat. Meglehetősen éles a nyelved, könnyedén alkotsz véleményt, amivel megbántod a párodat. Azt viszont már rosszul viseled, amikor téged ér kritika.

Bak

Bak jegyűként mindent és mindenkor te szeretnél irányítani, hiszen született vezető bújik meg benned. Meggyőzésed, hogy mindent te tudsz a legjobban, ezért nem is engeded ki a kezedből a gyeplőt. Meg kell tanulnod, hogy senki sem gépként működik, még te sem, ezért senki sem képes mindenkor 100 százalékon teljesíteni.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nagyon impulzív a személyiséged. Folyton változtatsz, amikor valami jobb lehetőség villan fel előtted, szinte azonnal váltasz. Csak azért, mert valami jobbnak tűnik, még nem jelenti azt, hogy jobb is. Mindez pedig a párkapcsolatokra is igaz.

Halak

Halak jegyűként gyűlölöd a konfrontációt. Soha nem beszélsz a párodnak az érzéseidről vagy arról, ami zavar és bosszant, inkább magadba zárod. De így honnan tudhatná, hogy problémád van? Ha mindig kiúszol a konfliktusok elől, és sosem kockáztatsz, az igazi kapcsolatot is könnyedén elengedheted ahelyett, hogy küzdenél érte.

Awareness Act

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top