Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tökéletes párosok

Ezek a csillagjegyek tökéletes párosok. Nem véletlenül, hiszen a lelki társuk pontosan olyan, mint ők maguk. Szavak nélkül is értik és érzik egymást. Pontosan tudják, mit és hogyan szeret, mire vágyik a leginkább a szerelmük. Hogy mit jelent mégis mindez a mindennapokban? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Vajon te és a párod tökéletes párost alkottok?

A Bika és egy másik Bika tökéletes érzelmekre talál egymásban

tökéletes párkapcsolat bika horoszkóptökéletes párkapcsolat bika horoszkópA Bika biztonságra, kiegyensúlyozott, és mély érzelmekre vágyik leginkább a párkapcsolatában. Nem véletlenül talál a lelki társára egy másik Bika személyében, aki pontosan ugyanarra vágyik, mint ő és pontosan ugyanazt és ugyanúgy szereti, mint ő. Az értékeik megegyeznek, az igényeik azonosak, és a világról alkotott véleményük is nagyon hasonló. Ki tudják fejezni az érzéseiket egymás iránt, az érintések, az ölelések mindkettőjük szívét melengetik, a szerelmük a harmóniáról, a tökéletes boldogságról szól. Talán csak egyetlen ponton borulhat a csodásnak vélt kapcsolat. Mindketten rémesen makacsak. Persze, ha nem üti fel a fejét a vita, mert mindenben egyetértenek, akkor talán odáig sem jutnak, hogy végül eldöntsék, kinek van igaza. Mert ahhoz mindketten ragaszkodnak.

Az Oroszlán egy másik Oroszlánnal a tökéletes páros

tökéletes párkapcsolat oroszlán horoszkóptökéletes párkapcsolat oroszlán horoszkópAz Oroszlán egy másik Oroszlánnal maga a királyi páros. Csillognak és tündökölnek együtt és nemcsak a boldogságtól, a szerelem mámorító érzésétől ragyognak. Ők valóban ragyogó páros alkotnak egymással. Megadják a tiszteletet egymásnak, hiszen ugyanerre vágynak. A dicséretekkel, az elismeréssel sem fukarkodnak, mert a lelküket, a szívüket ez forrósítja fel a leginkább. Inspirálják és nagyon erősen motiválják egymást. Valódi lelki társra találnak a párjuk személyében. A hatalmas érzések között egyetlen bökkenő mégis akadhat, ugyanis mindketten nagyon erős személyiségek. Alfa hím az alfa-nő mellett. Vajon ki tesz a kapcsolatban engedményeket? Valójában egyikőjük sem. A szenvedélyes vitákat, veszekedéseket még szenvedélyesebb kibékülések követik. A szerelmük és ők maguk pedig ezekkel a hibákkal együtt tökéletesek.

A Mérleg egy másik Mérleggel tökéletes harmóniára talál

tökéletes párkapcsolat mérleg horoszkóptökéletes párkapcsolat mérleg horoszkópA Mérleg egész életében a lelki egyensúlyát keresi. Ki más mellett is találhatna rá, ha nem egy másik Mérleg személyében. Mindketten pontosan ugyanúgy vágynak a tartós, kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatra. Egymásért, a társ boldogságáért bármilyen áldozatra képesek, amit sosem éreznek annak. Mindketten imádják a társaságot, a szabadságot, intelligensek, bölcsek, szavak nélkül is értik és érzik egymás rezgését. Ugyanarra vágynak: megértésre, támogatásra, mély érzelmekre, romantikára. Náluk is akadhatnak problémák, ugyanis a döntésekben egyikük sem áll a helyzet magaslatán. Nem szeretnek dönteni, nem szívesen választanak a lehetőségek között. Kívülről remekül látják a megoldást, ezért valójában a másik problémájára kiváló javaslattal szolgálnak. A közös gondok pedig csak még inkább összekovácsolják őket.

csillagjegyek tökéletes párkapcsolat horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tökéletesen értik és érzik egymást (Thinkstockphotos)

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top