Horoszkóp

Angyali üzenet május 31.: Így lehetnek igazán boldog kapcsolataid

A május utolsó napjára érvényes angyali üzenetet olvashatod. Az égiek ma nehezebb feladatot kérnek tőled, mint általában. Mégis érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen a boldogságod érdekében kérik, hogy húzd meg a határokat. Hogy miben és hogyan? Kiderül az üzenetből.

Az angyalok szokatlan kéréssel fordulnak ma hozzád. Azt szeretnék, ha meghúznád a határaidat. Mit jelent mégis mindez? Semmiképpen sem azt, hogy falakat húzol magad köré vagy messze elkerülöd a többieket. A kapcsolataid akkor válnak igazán szeretetteljessé, amikor pontosan tudod, hol húzódik a határa, amit még elfogadhatsz és megengedhetsz a társadnak, a barátoknak, az ismerősöknek, és mi az, amivel átlépik a képzeletbeli vonalat. Állíts fel magadnak egészséges határokat. Amikor olyasmit kérnek tőled, ami bosszant, vagy nem tudod szívből teljesíteni, mindenképpen mondd el nekik, hogy most túl sokat kérnek tőled, és te nem tudod ezt szeretettel és szívből teljesíteni.

Az angyalok ezt üzenik mára

„Ismerünk téged. Tudjuk, sosem bántanád meg érzéseikben a szeretteidet, a körülötted élőket. Te is földi angyal vagy és mi nagyon szeretnénk segíteni neked, hogy egészséges határokat állíthass fel magadnak.”

A határokat akkor a legfontosabb meghúznod, amikor úgy érzed, kihasználtak vagy igazságtalanul bántak veled a többiek. Nem biztos, hogy rosszat akarnak neked, egyszerűen csak addig mennek el, amíg megenged nekik. Amikor finoman és kedvesen jelzed, idáig és nem tovább, ők is megértik és megérzik, túlléptek egy bizonyos a határt. Talán eleinte értetlenül fogadják a reakcióadat, amikor az éj közepén nem veszed fel a telefont vagy nem ugrasz az első kérésre, mint tetted korábban. Talán nem értik, mi változott benned, talán megbántva érzik magukat eleinte. Nem baj, semmi rosszat nem tettél, egyszerűen magadat, a lelkedet, az egészségedet óvod.

Az angyalok segítenek, amikor csak kéred

„Boldogsággal tölt el, amikor kimondod, amit érzel. Boldogságod pedig a többieknek is valódi ajándék. Áldás az egész világnak. És mi segítünk, hogy áldott lehess.”

Mondj nemet bármikor, ha soknak, nehéznek, megterhelőnek érzed a többiek kérését. Nem visszautasítás ez, egyszerűen önmagad megbecsülése, értékelése. Mindig csak annyit vállalj, amennyit szívből adhatsz, szívből teljesíthetsz. Az angyalok szerint itt húzódnak az egészséges határok.

napi angyali üzenet május 31.

Csak annyit tégy, amennyit szívből teszel

Inspiráció: Doreen Virtue: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top