Horoszkóp

Ez a csillagjegy mindenkinél hűtlenebb

Vajon mennyire vagy hűséges? És mely csillagjegyek hajlamosak a leginkább a félrelépésre? Nem csak a horoszkóp, már felmérés is bizonyítja, egy közülük különösen csalárd típus. Még véletlenül sem, az akire elsőre gondolnál. A felmérés meglepő adattal szolgál. Lehet, hogy te is ebben a csillagjegyben születtél? És a párod?

Hol a leghűségesebb csillagjegyekről olvashatsz összeállítást, hol pedig azokról, akik lazábban kezelik a hűség vagy hűtlenség fogalmát. Ezúttal kiderül, melyik csillagjegy hajlamos a megcsalásra leginkább.

Az egyik társkereső oldal közelmúltban készített felmérése szerint az első helyen a Bakok állnak. Mindez némiképp meglepő lehet, hiszen a Bakról úgy tartják, visszafogott, felelősségteljes, fegyelmezett és az önkontrollban is kiemelkedő. Alapvetően kitartó, hűséges és megbízható típus, ugyanakkor a legambiciózusabb, és hihetetlenül tud titkot tartani. Úgy tűnik, utóbbira minden oka megvan.

A Bak vállalja a felelősséget, viszont hajlamos mindent tagadni, amikor a házasságán kívül keresi a alkalmi vagy éppenséggel tartós partnerét. Teszi pedig mindezt azért, mert a család fontos szerepet tölt be az életében, és nem szeretné sem a gyermekeit, sem a társát elveszíteni. Legalábbis, amíg nem bukik le…

megcsalás horoszkóp

Ez a csillagjegy hajlamos a leginkább a megcsalásra (Thinkstockphotos)

A társkereső oldal a Bakok mellett a következő csillagjegyeket emelte ki mint legnagyobb félrelépőket:

  • Vízöntő
  • Halak
  • Bika
  • Rák

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top