Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek boldogabbak szingliként

Nem mindenki esik mély depresszióba, ha éppen úgy hozza az élet, hogy nincs mellette társ. Sőt, ezek a csillagjegyek egyáltalán nem esnek kétségbe, ha egyedül kell élniük, hanem kifejezetten jól érzik magukat szingliként. Vajon te is köztük vagy?

Ikrek

Az Ikrek vágyik a párkapcsolatra, de sosem esik kétségbe, amikor éppen nincs. Sőt, sokkal boldogabb egyedül, mint unalmas kapcsolatban. Egy ideig nagyon jól elvan az alkalmi kapcsolatokban is, amelyekben az érzelmek nem mélyülnek el, így a konfliktust is elkerülheti. Szerinte a párkapcsolat legyen szórakoztató és gondtalan, nem pedig korlátozásokkal és követelményekkel teli. 

Szűz

A Szűz nagyon finnyás és válogatós a párválasztás terén. Addig keres, amíg meg nem találja a szerinte valóban tökéletes partnert. Aztán persze kiderülhet, hogy rosszul választott. Mindenesetre csak azért nem megy bele egyetlen kapcsolatba sem, hogy ne legyen egyedül. Ráadásul teljesen jól elvan a maga világában is a saját elvárásaival, a saját igényeivel.

szingli csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek egyedül is jól érzik magukat (Thinkstockphotos)

Nyilas

A Nyilas érzelmileg nem igazán felkészült a komoly párkapcsolatokra. Pontosabban némi időre szüksége van, hogy igazán megkomolyodhasson.  Éppen ezért ő sokkal jobban szereti a lazaságot, a kötetlenséget, amíg kedvére randizhat, és elvárások nélküli kapcsolatokban mozoghat. Sokkal boldogabb szingliként, és dolgozik inkább a saját problémáin, aztán amikor eljön az idő, érettebben merül a szerelembe.

Vízöntő

A Vízöntő valóban sokkal boldogabb egyedül, mint a hosszú párkapcsolatban, mert a függetlenséget mindennél többre értékeli. Természetesen nem utasít el mindent és mindenkit, de csak akkor kitartó, ha párja mellett is azt teheti, amit akar. Nem vágyik az intimitásra és a közelségre annyira, mint más csillagjegyek. Beszélgetőtársat talál a barátok között és a családban is, vagy kötetlenebb kapcsolatokat választ.

Your tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top