Horoszkóp

Angyali üzenet május 30.: Különleges ajándék vár ma

Az angyalok üzenete szerint különleges ajándék vár ma rád. Nem tudod kibontani, megillatolni, sőt megenni sem, mégis a lelkednek óriási örömet okoz. Milyen meglepetésekben lehet ma részed? Az angyali útmutatásból megtudhatod. Fogadd örömmel és hálával a páratlan lehetőséget.

Az angyalok mindennél jobban szeretnének téged boldognak, elégedettnek látni. Könnyedén elérheted ezt a csodás és természetes állapotot – csak dicsérd magad minél többet. A lelked örömét leli a dicséretekben, ami aztán a testeden is gyorsan meglátszik. Amikor öröm ragyog a szemedben, az egész lényed ragyog. Mások is észreveszik, és bókokkal halmoznak el.

Az angyalok üzenete szerint

„Lelked örömét leli a nagyrabecsülésben. Amikor szeretettel beszélsz magadról, lelked különösen fényesen ragyog. Meleget sugárzol, és ezzel a különleges energiával önmagadat táplálod és másokat is.”

A nagyrabecsülést ne téveszd össze az önistenítéssel. A kettő nagyon nem ugyanaz. Míg a nagyrabecsüléssel az önelfogadást és az önszeretetet erősíted, addig utóbbival a hiúság mezejére lépsz. Az önistenítéssel legalább annyit vétesz a lelked ellen, mint amikor megvonod magadtól a szeretet erejét.

Különleges ajándékot küldenek az angyalok

Most próbálj felidézni egy emléket, amikor valaki bókolt neked. Hogyan érezted magad akkor? Vajon el tudtad és el tudod fogadni a bókokat? Elpirulsz, zavarba jössz, amikor valaki megdicsér, különösen szép szavakkal illet téged? Az angyalok szerint lelked egyik legnagyobb ajándéka a bók. Mostantól fogadd örömmel, hiszen a bók a megbecsülés jele is. Szerdán akár többen is bókolhatnak neked, elismerő pillantásokkal illethetnek téged. Fogadd örömteli mosollyal, köszönettel, és élvezd a megbecsülés felhőtlen ajándékát és örömét.

„Fogadd a bókokat kegyesen és hálával. Megérdemeled a dicséretet, a megbecsülést. Kérd és segítünk, hogy minél mélyebben fogadhasd ezt a különleges ajándékot a lelkedbe.”

napi angyali üzenet május 30.

A bókok lelked legnagyobb ajándékai (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top