Horoszkóp

Melyik hegyet másznád meg? Izgalmas részletet árul el a személyiségedről

Bámulatosan szép képek, bámulatosan szép tájak. Melyik tetszik a legjobban, melyik hegy felé húz a szíved? Melyiket másznád meg a legszívesebben, hol kirándulnál, ha megtehetnéd? Ezeket a kérdéseket tedd föl magadnak, mielőtt döntenél. A személyiségteszt legalább olyan érdekes és csodás, mint ezek az ámulatba ejtő tájképek.

A személyiségteszt mindössze annyit kíván tőled, hogy nézd meg a képeket, majd a szívedre hallgatva válaszd a szerinted leggyönyörűbbet. Melyik hegyet másznád meg a legszívesebben? A részleteket a képek alatt találod.

Melyik hegyet másznád meg? Izgalmas részletet árul el a személyiségedről

Ezt árulja el a személyiségedről az első kép

Igazán szabad a lelked, ha ezt a csodás hegyet másznád meg a legszívesebben. A szabadság, az önállóság a lelkedből fakad. Képzeld el, amint a hegytetőn egyedül ülsz, a társaságod csak a belső hangod. Zárj ki minden zavaró tényezőt, a külső hangokat, illatokat, majd engedd át magadon az álmaidat, a vágyakat, amit igazán szeretnél megvalósítani az életedben. Milyen termékeny gondolatok jutnak eszedbe? Talán a szíved egyre jobban vágyik társra, talán máris indulnál, hogy találkozhass vele. Az is lehetséges, egyszerűen ráébredsz a vágyaidat útjában a kétségek, a bizonytalanság állt eddig. Engedd el a félelmeket, az önbizalomhiányt, mert pontosan ezzel akadályozod magad a sikerben. Ahogy ülsz a hegytetőn milyen blokkokat, stresszt, feszültséget érzel? Semmilyet, igaz? Pontosan ezt a nyugalmat és magabiztosságot hozd át a való életedbe, ekkor válsz valóban szabaddá.

személyiség teszt spirituális üzenet

Engedd el a félelmeket a sikerhez (Thinkstockphotos)

Ezt árulja el rólad a második hegyvidék

Mondta már neked valaki (vagy te magadnak), hogy légy valódi önmagad? Most picit lazítsd el a tested, és gondolj erre a mondatra. Vajon miért mondták neked vagy te miért gondolod, hogy valódi önmagadra kéne találnod? Vajon miben és miért nem voltál eddig az, aki a lelkedben él? Talán azért, mert a lelked titokra, izgalmakra, misztikára vágyik. Az életet nem mérheted pénzben, aranyban és rangban sem, mert nem a gazdagság tesz téged igazán értékessé. A lelked vándorolni, kirándulni szeretne. A hegyek, az erdők mindenkor feltöltenek energiával, élményekkel, inspirációval. Indulj el a saját ösvényeden, és valódi önmagadra lelhetsz.

spirituális üzenet lélek személyiségteszt

A lelked vándorolni szeretne (Thinkstockphotos)

Ezt tudhatod meg magadról a harmadik kép alapján

Igazán bátor lehetsz, ha ezt a hegyet másznád meg a legszívesebben. A szíved, akár az oroszlánoké, nem ismer félelmet, nem ismer ellenséget. Talán csak emlékeztetned kéne magad minderre, hogy erőt, önbizalmat gyűjthess. Bármilyen nehézséget kibírsz, mindenki másnál többet viselsz el. Próbáld megtalálni a lehetőségét, hogy felfedezhesd magadban ezt a különleges képességet. Kérhetsz segítséget a barátoktól, fejlesztheted az önismeretedet. Az életedben különleges célokat valósíthatsz meg, amelyekhez a legmagasabb hegyeket kell megmásznod. Fontos szerep vár rád a családban vagy az élet más területén. Bármilyen problémával is néznél szembe, mindig jusson eszedbe, a legmagasabb hegycsúcsok felett mindig vakítóan kék az ég, és ragyog a nap. Különleges és egyedi vagy, ez az, amivel a csúcsra érhetsz.

személyiségteszt spirituális üzenet

Mindenkinél erősebb és kitartóbb vagy (Thinkstockphotos)

Ezt tudhatod meg a személyiségedről a negyedik kép szerint

Idilli és igazán nyugalmas képet választottál. Nem véletlenül. A tudattalanod, a lelked talán nyugalomra intene téged. Lassíts, kicsit fogd vissza magad, és inkább szemlélődj, vedd észre, mennyi csoda vesz körbe téged. Amikor túlzottan gyorsan haladsz, elsiklanak melletted a legszebb részleteket. Meditálj, vagy kérheted az angyalok segítségét, hogy felismerhesd, mi az, amit nem akarsz még tudatosítani magadban. Persze, a döntésed arra is utalhat, hogy máris pontosan ezt teszed. Talán máris megértetted, mennyire értelmetlen a rohanás, a kapkodás az életedben. Talán máris lassítottál, máris tudod, hogy nincsenek elérhetetlen és megvalósíthatatlan célok. A maga idejében minden megtörténik, és megvalósul minden, amire csak vágysz és amiért teszel is. Az idő ezen a szinten már értelmezhetetlen.

spirituális üzenet személyiség teszt hegyek

A lelked azt szeretnél, ha lassítanál egy kicsit (Thinkstockphotos)

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top