Horoszkóp

Ki voltál az előző életedben? A csillagjegyed megmondja! – 2. rész

A horoszkópból kiolvashatod a múltad, a jelenedet, a jövődet, a karmádat és mindazt, amit az előző életekből hoztál a jelenlegibe. Kiolvashatod mindaz, ami veled történt a korábbi inkarnációkban. A csillagjegyed többet árul el rólad, mint sejtenéd. Ki voltál az előző életedben? A horoszkóp izgalmas részletekre vet fényt.

Olvasd el az első hat csillagjegy előző életéről szóló horoszkópot is!

Mérleg

Az előző életedben a Szűz jegy tulajdonságai jellemeztek téged. Nehezen találtad az egyensúlyt, nem véletlenül törekszel a mostani életedben mindennél jobban a harmóniára, a lelki egyensúlyra. Író vagy költő lehettél, aki nagyszerűen fejezte ki az érzelmeket, nagyszerűen fogalmazott és közvetített.

Skorpió

Egykor a Mérleg jegyében születtél, bámulatos diplomáciai érzékkel és erőteljes igazságérzettel rendelkeztél. Nem véletlenül tetted le a voksodat a jog és az erkölcs mellett, és dolgoztál ügyvédként vagy ügyészként. Folyton az igazságot kutattad, ám a mostani életedben nagyobb hangsúlyt fektetsz a személyes problémák megoldására.

Nyilas

Előző életedben imádtál a figyelem középpontjában lenni, és bizony nagyon sok érző szívet törtél össze. Az ellenségeiddel kíméletlenül bántál, az árulást, a hazugságot nem tűrted, könyörtelenül toroltad meg az ellened vétkezőket. Nem csoda, hiszen a Skorpió jegyében, hatalommal a kezedben születtél.

horoszkóp előző élet csillagjegyek

A horoszkóp felfedi az előző életedet (Thinkstockphotos)

Bak

Az előző életedben Nyilas jegyűként erősen vonzódtál, kötődtél a természethez. Még az is elképzelhető, híres archeológusként vagy környezetvédőként tevékenykedtél. A lehető legtöbb időt töltötted a szabadban, hiszen mindenki másnál jobban vágytál a szabadságra, az önállóságra.

Vízöntő

Előző életedben a Bak jegy tulajdonságai jellemeztek téged, kitartásodnak, szívósságodnak köszönhetően nagyon sikeres életet éltél. Már akkor is erősen vágyakoztál a függetlenségre, mely a mostani életedben sem változott. Sőt, szabadság nélkül megfulladnál. Népszerű, de öntörvényű zenész vagy művész lehettél.

Halak

Érzékeny és rendkívül intuitív típus vagy a mostani életedben. Nem véletlenül, hiszen az előző életedben valósággal beleláttál a jövőbe, mint a Vízöntők. Még az is lehet, te magad voltál Nostradamus, akinek számtalan jóslata valósult meg. Mindenesetre a jóslás, a jövőbe látás képességével biztosan rendelkeztél.

gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top