Horoszkóp

Ez a 6 csillagjegy élvezi a legjobban a szexet

Ezek a csillagjegyek imádják a szexet. Van is mire büszkének lenniük, mert a hálószobában igazán tehetségesek. Meglepő sorrend következik, ugyanis sosem találnád ki a legforróvérűbb csillagjegyeket. Vajon te is közéjük tartozol? Rád is igazak az állítások? A horoszkópból kiderülnek a pikáns részletek.

6. Kos

Akár nő, akár férfi, a Kos hihetetlenül aktív a hálószobában. Imádja a szexet, amit nagyon erősen igényel is. Uralkodó bolygója, a Mars határozottságot, szenvedélyt, akaraterőt, kezdeményezőkészséget ad neki, ezért ő nem teketóriázik sokat, inkább lehengerel az ágyban.

5. Halak

Állítólag, aki még sosem bújt ágyba a Halak csillagjeggyel, nem is tudja, milyen az igazán jó szex. Kétségtelenül mesteri az ágyban, bámulatos a fantáziája, viszont az egyhangúságot ki nem állhatja. Mindent megtesz a felhőtlen örömért, de cserébe változatosságot vár tőled is.

4. Mérleg

A Mérleg intellektusát kell megérintened először, hogy az ágyában köthess ki. Nem adja magát könnyen, viszont amikor elcsábítottad, annál jobban oldódik fel az érzékiség birodalmában. Mindehhez a kiadós előjáték sem árt nála.

szex csillagjegy horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek valósággal forr a vére (Thinkstockphotos)

3. Bika

A Bika legszívesebben fél életét a hálószobában és az ágyban töltené. Hihetetlenül érzéki és finom, imádja a hosszú előjátékot, a gyengéd érintéseket. Érdemes rászánnod az időt, mert aztán az ágyat is beszakítja, igazi Bikához illő módon.

2. Szűz

Az érzékiség és a fizikai vonzerő a kulcsszavak, amikor a Szűzzel szeretkezel. Ő is ugyanezeket a tulajdonságokat keresi és értékeli benned a leginkább. Amikor megtalálod vele az összhangot, egészen elképesztő teljesítményre képes. Fel sem tételeznéd róla, mennyire szenvedélyes az ágyban.

1. Vízöntő

A Vízöntő életében kulcsfontosságú szerepet tölt be a szex. A verbális kommunikációt nem különösebben kedveli, a fantáziáját viszont annál szívesebben veti be a hálószobában. Szenvedélyes, kísérletező és hihetetlenül erotikus csillagjegy, akiben minden megtalálható, amitől elállhat a lélegzeted.

themindsjournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top