Horoszkóp

Heti horoszkóp május 28. – június 3.: Bőven kijut a feszültségből, aztán a jóból is

Május utolsó napjai már csöppet sem lesznek olyan vidámak, mint amilyen az előző hét volt. A keddi telihold gondoskodik a feszültségekről, de bolygószembenállások is okozhatnak galibát a héten. A hét második felében – remélhetően szó szerint is – felragyog a nap. Mi mindenre készüljenek a csillagjegyek? A legfrissebb horoszkópból minden részletre fény derül.

KOS

kos heti horoszkópA héten vége a májusnak, és kezdődik a június. Hétfőn a pénzre, kedden a közlekedésre ügyelj a leginkább. Olyan bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek óvatosságra és visszafogottságra intenek. Fogadd meg a javaslatokat. A keddi teliholdat különösen komolyan kéne venned, ha nem akarsz bajt. Május utolsó és június első napja a karriered építésére kitűnő lehetőséget tartogat. Dobd be magad, meglátod, megéri. Hétvégén mindkét napon lesznek kedvező fényszögek, amelyek szombaton az érzelmeknek, vasárnap a társasági életnek kedveznek. A többi rajtad múlik.

BIKA

bika heti horoszkópÚgy indul a heted, hogy hétfőn szíved szerint beolvasnál valakinek. Igazad lenne, mégse tedd, ugyanis a Hold–Merkúr-szembenállás szerint sértődés lesz belőle. Kedden a telihold a pénztárcádon üthet lyukat, fontold meg ezért minden kiadásodat. Csütörtök jön el a te napod a Hold–Uránusz-fényszög tükrében. Bár búcsúzik a május, szomorúságra semmi okod. A június a vizes jegyekben járó bolygóknak köszönhetően érzelgősen indul, ami megszínezi a hétvégédet is. A vasárnap inkább már a mozgékonyságról és az aktivitásról szól.

IKREK

ikrek heti horoszkópA hét első napján kissé nyűgösnek érezheted magad a Hold–Merkúr-szembenállás szerint. A keddi telihold téged nem, de környezetedet irritálhatja. Pontosan ezért kell figyelned, hogy kinek mit mondasz, mert hamar megbántódás lehet belőle. Szerdán ünnepelhetsz, mert bolygód, a Merkúr belép az Ikrek jelébe, melynek köszönhetően visszakapod a hangodat, a stílusodat, a vonzerődet. Pénteken és vasárnap is lesz szuper „levegős” fényszög, amitől szuperül fogod érezni magad. Itt az ideje, hogy kiszellőztesd a fejedet.

RÁK

rák heti horoszkópSzámíts rá, a hétfői bolygószembenállás még nem, de a keddi telihold lehangolóan érint téged. A munkahelyeden is adódhatnak nézeteltérések. Sajnos a statisztikák szerint teliholdkor robban ki a legtöbb konfliktus. Próbáld minél inkább elkerülni. Pénteken és szombaton is lesz olyan fényszög – Vénusz–Jupiter, Vénusz–Neptunusz – az égen, amely kárpótol az előző napokért. Ismét beigazolódik, a belőled áradó kedvesség, minden bajtól megvéd. Hétvégén előtérbe kerül a párkapcsolat vagy éppenséggel annak a hiánya. Utóbbi esetében érdemes lesz nyitott szemmel járnod.

heti horoszkóp május 21-27.

Feszült hétre számíthatnak a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópOkkal hangol le a hétfői Hold–Merkúr-szembenállás és a keddi telihold. Csip-csup összezörrenések bármikor, bárhol adódhatnak. Mindez elmúlik a hét közepére, és a hét második fele már klasszisokkal jobbnak ígérkezik. Minden napra jut kitűnő konstelláció. A csütörtök a nagyobb koncentrációt igénylő munkára alkalmas, pénteken egyeztethetsz, a hétvégét pedig a családra fordíthatod. Szombaton nosztalgikus, sőt szentimentális hangulat lesz úrrá rajtad. Vasárnap ellenállhatatlanul érdekes emberrel futhatsz össze…

SZŰZ

szűz heti horoszkópMeglepő, hogy a hét első felében két kellemetlen, a hét második felében ugyanakkor öt kellemes fényszög áll össze az égen. Ezúttal 5-2-re győz a kellemes időszak. Ezek tükrében csak a hét elejét kell kibírnod. A keddi teliholdra mindenképpen ügyelj, mert feszültté teheti a magánéletedet és a karrieredet is. Csütörtöktől viszont elérkezik a várva várt boldogító időszak. Gördülékenyen haladsz a munkával a földdominanciának köszönhetően, míg a kommunikációd és a párkapcsolatod is tökéletesen alakulhat a levegő és a víz uralma segítségével. Ez utóbbi szívmelengető eseményeket és meglepetést tartogat neked.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópA te szempontodból a hétfői bolygószembenállás nem lesz olyan kritikus, mint a keddi telihold, ami a közlekedésben és a kommunikációban fennakadást jelez. Légy ezért körültekintő, és lehetőleg ne siess. Szerdán a Merkúr, a párbeszéd bolygója belép az Ikrekbe, ami kitűnő hír a számodra, mert innentől sokkal egyszerűbb lesz megtalálni a közös hangot a többiekkel. Csütörtöktől csupa remek fényszög ragyogja be az eget, amitől igazán feldobottnak érzed magad. A héten a péntek és a vasárnap lesz a te napod. Mindenképp szakíts időt a családra is.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópÉrzékenyen érint a hétfő délutáni nehéz bolygószembenállás, ami félreértésből adódó vitát mutat. Könnyedén átvészelheted, ha semmire nem reagálsz indulatosan. Kedden még a telihold okozhat ribilliót az utakon, de szerdától mindennek nyomát találod. Végre elkezdődik egy nyugis és gördülékeny időszak, amely a kapcsolatokra és a közérzetedre is sikereket jelez. Elemedben leszel, ami vonzóvá tesz. Ne lepődj meg, ha a hét második felében a szokottnál több bókot kapsz.

heti horoszkóp május 28. - június 3.

Lesznek feszültebb és boldogabb napok is a héten (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópKitűnő esélyeket hoz ez a hét. Csupán a keddet kell vita és szakítás nélkül átvészelned. Kedden a telihold (Ikrek Nap – Nyilas Hold) hozhat feszültséget. Lelkesedésed és jóhiszeműséged ugyanakkor az egekben lesz. Sajnos éppen ezzel élhet vissza valaki, persze csak akkor, ha hagyod. Szerdától már nem kell ezen rágódnod, jön az igazi fellélegzés. Olyan érdekes emberekkel fogsz találkozni és beszélgetni, akik visszaadják a bizalmadat. Hétvégén a családod kiköveteli, hogy többet legyél velük. Ne mondj nemet.

BAK

bak heti horoszkópA rutinfeladatokat részesítsd előnyben hét elején. Nagy döntéseket ne most hozz, mert hétfőn is és kedden is ingerlékeny hangulatot generálnak a bolygószembenállások. Szerdától egyre könnyebbnek fogod érezni magad. Csütörtökön lesz egy remek fényszög, ami szerint visszatér az erőd. Ezzel párhuzamosan a munkabíró képességed is maximumon lesz. Hétvégén az esős idő ellenére ki kéne mozdulnod. Nem fog jót tenni, ha begubózol. A barátok társasága sokkal jobb választás a Vízöntőbe lépő Hold szerint…

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópTudj róla, téged nem a keddi telihold állít próbatétel elé, hanem a hétfői Hold–Merkúr-szembenállás, ami döntést sürget. Mintha választanod kéne a karrier és a család között. Prioritást állíthatsz, de egyiket sem tagadhatod meg. Jó hír, hogy szerdán a Merkúr belép az Ikrekbe, és innentől könnyebben tudsz kommunikálni. Csütörtöktől csupa remek fényszög áll össze az égen, ami felszabadít a nyomasztottság érzése alól. Pénteken és vasárnap lubickolhatsz a gyerekeid szeretetében. Tölts velük minőségi időt.

HALAK

halak heti horoszkópOlykor megrohan a kétség, hogy nem tudsz egyszerre helytállni otthon és a hivatásodban. Ez az érzés kedden felerősödik a telihold hatására. Aggódnod nem kell, másnapra lekerül rólad a nyomás. A Merkúr, a kommunikáció bolygója jegyet vált, és segít neked gondolkodni és beszélni. Pénteken és szombaton olyan szuper fényszögek lesznek, amik helyreállítják az önmagadba vetett hitedet. Hétvégén fogadd el a barátaid meghívását! Remek fényszögek remek közös programot és vidámságot garantálnak neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top