Horoszkóp

8 erős jellel terel az univerzum a sorsod útjára

Az univerzum vagy akár az angyalok is számtalan jellel próbálnak figyelmeztetni nap mint nap, amikor önmagad vagy az univerzális törvények ellen vétesz. Milyen jelekből figyelhetsz fel rá, hogy letértél a sorsutadról, hogy akaratlanul is mérgezed a boldogságodat? Íme, a legjellemzőbbek.

Mennyivel egyszerűbb lehetne, ha az univerzum villogó neontáblákkal jelezné, amikor valamit rosszul csinálsz, amikor letértél a sorsod útjáról! Ilyen táblákat talán sosem láthatsz, viszont nagyon erős, akár többször ismétlődő jeleket annál inkább észrevehetsz az életedben. Ez a nyolc erőteljes jelzés pontosan arra hívja fel a figyelmedet, hogy eltévedtél, rossz úton jársz éppen, tudattalanul is mérgezed, akadályozod a saját boldogságodat.

1. Mi volt az első gondolatod?

A tudattalanod okos, ezért érdemes minél többször rá hagyatkozni. Amikor a jövőre gondolsz, mi az első érzelmed, mi az első gondolatod? Ha negatív és borúlátó, könnyen lehetséges, az univerzum a tudattalanon keresztül próbál üzenni, gondold át, amit tenni készülsz.

2. Fáradtság

Időről időre mindenki elfárad. Ha azonban folyamatosan annyira fáradtnak érzed magad, hogy nehezedre esik még az ágyból is kikelni, gondold át, mi az, amitől tudattalanul menekülni próbálsz.

3. Betegség

A gyakori fáradtság, a kialvatlanság, a komor hangulat egy idő után betegséget okoz. A krónikus stressz és szomorúság megsarcolja a testedet, így könnyen lehet, megbetegít munka vagy egy élethelyzet, amit nagyon nem szeretsz.

4. Folyamatos boldogtalanság

Senki sem érzi magát folyamatosan a legboldogabb hangulatában, hiszen akkor csúcsérzéseket sem élhetnél át. Időnként mindenkivel megeshet, hogy kevésbé örömteli a hangulata. Amikor viszont folyamatosan reményvesztettnek érzed magad, érdemes végiggondolnod újra az életedet. Ne félj segítséget kérni, amikor kilátástalannak érzed a helyzetet.

univerzum, jelek sorsút

Erős jelzésekkel figyelmeztet az univerzum, hogy rossz irányban haladsz (Thinkstockphotos)

5. Elkezd érdekelni mások véleménye

Természetes, hogy adsz a számodra fontos emberek véleményére, de amikor csak mások véleménye alapján változtatsz, csak mások javaslata szerint döntesz, akkor bizonyosan önmagad ellen teszel, a saját boldogságodat rombolod. A te életedben csak te tudhatod, mi az, ami számodra a legjobb.

6. Biztonsági játék

Mindig helyes és biztonságos döntéseket hozol az életedben? Nagyon sok olyan helyzet lehet, amikor nagyon is helyénvaló a szívedre hallgatni. Arról nem is beszélve, a biztonságos döntések is járhatnak nem várt mellékhatásokkal, viszont amikor minden kockázatot kikerülsz, az életedben sem haladsz előre.

7. Védekező álláspont

Folyamatosan úgy érzed, meg kell védened a döntéseidet mások előtt? Az univerzum jelezhet ezen az úton is. Arra akarja felhívni a figyelmedet, hogy nem vagy biztos a döntéseid helyességében és persze saját magadban sem.

8. Hazugság

Amikor azt veszed észre, egyre többet kényszerülsz hazudni magadnak az életed legfontosabb dolgairól, ez az érzés talán az egyik legerősebb figyelmeztetés. Azt jelzi, boldogtalan, elégedetlen vagy az életeddel, de nem mered magadnak sem bevallani.

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top