Horoszkóp

Így hatnak pénteken a csillagok a szerelmi életedre

Május 25-én, pénteken két jelentős bolygóállás hat a szerelmi életedre. Mit jelent és hogyan hat a Jupiter-Neptunusz és a Merkúr-Plútó trigonja az érzelmi életedre? Ebből a rendhagyó horoszkópból kiderül. Így hatnak rád pénteken a csillagok. Figyelem, fontos információk következnek.

Május 25-én két párhuzamos asztrológiai mozgásnak lehetünk tanúi: a Jupiter-Neptunusz trigon és a Merkúr-Plútó trigon garantálja, hogy valamennyi csillagjegy változásokat érzékelhet a szerelmi életében.

Tündérmesébe illő szerelem vár

A csillagállás első jellemzője szerint a Jupiter a Skorpió jegyében áll, a Neptunusz pedig a Halakban. A Jupiter hajlamos felnagyítani a dolgokat, de hitet és reményt hoz a legsötétebb élethelyzetekbe is, és szerencsét kínál azoknak, akik megérdemlik. A Neptunusz a fantázia, a szerelem és a spiritualitás bolygója, amit a Halak jegy csak tovább fokoz, hiszen a bolygó ennek a jegynek az uralkodója. Mindez tehát azt jelenti, a Halak nemcsak szerelmet keres, de tündérmesébe illő egymásra találásról fantáziál. Semmi nem hasonlítható a szerelmes Halakhoz, és ugyanez igaz a jegyén keresztülutazó Neptunuszra is.

Mit jelent a trigon a szerelmi életedre?

Az asztrológiában a trigon fényszög azt jelenti, hogy két bolygó 120 fokos szöget zár be egymással, ami harmóniát és együttműködést hoz, alapvetően tehát a két bolygó a lehető legjobbat hozza ki egymásból. A két trigon olyan változásokat okoz, amelyek hosszú távra megbolygatják a szerelmi állóvizet.

Jelenleg leginkább azok a csillagjegyek számíthatnak változásra, akik már hosszabb ideje kapcsolatban élnek. Elképzelhető, hogy hirtelen kitisztul minden, és eltűnnek azok a problémák, amelyek eddig a kapcsolatokat mérgezték.

A kedvező fényszögek megbolygatják az állóvizet a szerelemben (Thinkstockphotos)

Minden mindennel összefügg

Az asztrológiában minden mindennel összefügg, így figyelembe kell venni a trigon másik aspektusát is. A Merkúr jelenleg a Bika jegyén halad keresztül, a Plútó pedig a Bak jegyében áll. Előbbi a kommunikáció bolygója, amely a Bika jegyében egyrészt megerősíti, stabillá teszi az érzelmeket, másrészt pedig segít azok kifejezésében is. A Plútó a Bak jegyében szintén tisztánlátásra, a dolgaink áttekintésére biztat.

Mindez tehát a szerelmi életedben azt jelenti, hogy – bár nem feltétlenül a párod a hibás, de – lehet valamiféle külső körülmény, amiről úgy érzed, nem tudod irányítani. Most ugyanakkor készen állsz a felszín mögé tekinteni, és felkészültél arra is, hogy beszélj a szerelmeddel.

Nagy változások várhatók, amelyek legkésőbb a nyári hónapokra tetőznek. Az átmenet alatt engedd el a félelmet, és vállald fel a rázós beszélgetéseket is a szerelem nevében.

(via YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top