Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél bölcsebbek

A bölcsességet a tapasztalatok, a tanulás, a személyiség és persze az idő múlása egyaránt fejleszti. Ezek a csillagjegyek bölcsebbek a többieknél. A horoszkóp szerint ugyanis az esetek többségében igazságos, értelmes, körültekintő és érett döntéseket hoznak az életükben. Vajon mit tudnak még, amit a többi csillagjegy nem ismer? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

Halak törődik a többiekkel

bölcs csillagjegyek halak horoszkópA Halak bölcsessége a törődésből, a mások iránti figyelmességből, gondoskodásból ered. Ebben a csillagjegyben a horoszkóp szerint általánosságban öreg lelkek születnek, akikben megvan az a csendes erő, amely másokat is átsegíthet a nehézségeken.

A Vízöntő bölcsen rúgja fel a szabályokat

bölcs csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő bölcsessége abban rejlik, hogy kategorikusan megtagadja a szabálykövetést, gyűlöli a megszokást, az állandóságot. Nem akar olyan lenni, mint bárki más, így képes azokat a dolgokat is megváltoztatni, amiket a többiek alapvetőnek tekintenek.

A Bak született problémamegoldó csillagjegy

bölcs csillagjegyek bak horoszkópA Bak az állatöv egyik legbölcsebb csillagjegye. Született problémamegoldó, aki ugyanakkor érett, intelligens és megbízható is. Nem a dicsőség megszerzése a célja, ezért gyakran a munkatársak, sőt még párja is csak hosszabb időt követően veszi észre, milyen kincsre bukkant a személyében.

Az Oroszlán bölcsen választ jó és rossz között

bölcs csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán születetten érzi belül, hogyan tehet különbséget jó és rossz között. Mindenkor tanul a múltban elkövetett hibákból, ezért őt becsapni, átverni sem könnyű. Ő az, aki szívesen kér tanácsot, de ösztönösen tudja, melyik a jó tipp és melyiket jobb messziről elkerülni.

bölcsesség csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél bölcsebbek (Thinkstockphotos

A Bika bölcsen szavaz bizalmat

bölcs csillagjegyek bika horoszkópA Bika az egyik legkiszámíthatóbb, legmegbízhatóbb csillagjegy valamennyi közül. Sosem dönt elhamarkodottan, de a bizalmat sem osztogatja egykönnyen. Cserébe viszont, ha egyszer elnyerted a bizalmát, életre szóló társra, barátra, segítőre lelhetsz a személyében.

A Mérleg a legdiplomatikusabb

bölcs csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg sokak szemében elsőre felszínesnek tűnhet, pedig valójában nagyon logikusan gondolkodó és bölcs lélek rejlik benne. Nem mindenkor tudja, a szívére vagy az eszére kéne inkább hallgatnia, viszont amikor a tanácsát kéred vagy született diplomáciai érzékét kell bevetnie, nála hozzáértőbb csillagjegyet keresve sem találni.

A Szűz folyamatosan fejleszti magát

bölcs csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz nem éri be az elég jóval, ezért ő folyamatosan képezi, fejleszti a tudását, újabb és újabb ismereteket sajátít el. Tudása sosem felszínes, mélyrehatóan veti bele magát a tanulásba. Ha valamit megtanul, abból mindenkor a lehető legtöbbet, legjobbat akarja kihozni.

(via YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top