Horoszkóp

Angyali üzenet május 22.: Bámulatos ötleteid támadnak

Bámulatos ötleteid támadnak ma. Nem véletlenül. Az angyalok üzennek a megérzéseken, az inspiráción, a - szó szerint is - légből kapott ötleteken keresztül. Bármilyen szokatlannak, bármilyen furcsának tűnhet ma egy gondolat, kövesd bátran. És biztosan csodásan szép nap vár rád.

Az angyalok nagyon szívesen üzennek inspirációkon, megérzéseken vagy akár számokon keresztül. Amikor szokatlan ötleted támad, amikor talán nem is érted, ez a gondolat hogyan juthatott az eszedbe, gondolj rá, az angyalok próbálnak kapcsolatba lépni veled. Kérted a segítségüket, ők meghallgattak téged, és most segítenek, támogatnak, hogy a kérésed megvalósulhasson.

„Csodálatos ötletet kaptál válaszként a hozzánk küldött imákra. Az ötlet valóságos és megbízható. Ha elakadtál, nem tudod, hogyan tovább, kérd ismét a segítségünket. És mi újabb ötlettel ajándékozunk meg téged.”

Az angyalok szeretnék, ha hinnél magadban, hinnél minden csodás ötletedben. Ezek ugyanis a kérésedre, az imákra küldött válaszok. Csak csendesítsd el kicsit az elmét, mélyülj el magadban és érezni, tudni fogod, mit is jelent pontosan ez a különleges vagy éppenséggel furcsa gondolat, ötlet. A válaszokat mindenkor ott találod a lelkedben, önmagadban. Bölcsen döntesz, bölcsen gondolkozol, bölcsen éled az életedet.

„Mi a szíved vágya? Mi az, amit mindennél jobban szeretnél megvalósítani? Figyelj az ötletekre, vagyis az üzeneteinkre. Sose feledd, te mindenkor a legjobbat érdemled.”

Az angyalok üzenete szerint a legfontosabb tehát, hogy engedj el minden félelmet, szorongást, fájdalmat, bizonytalanságot. Hallgasd meg az üzeneteket, hiszen az isteni sugallatot kapod általuk. A részletekkel ne is törődj, csupán a célt lásd magad előtt. A vágyad pedig előbb valósul meg, mint sejtenéd.

napi angyali üzenet május 22.

Ma bámulatos ötleteid támadnak (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top