Horoszkóp

Heti horoszkóp május 21-27.: Az év egyik legcsodásabb hete vár

A pünkösdi ünneppel kezdődő héten felváltva dominál a föld, a levegő és a víz elem. Előbbi az anyagiasságra, míg a második a könnyedségre, a harmadik pedig az érzelmekre, a romantikára hat. Nos, úgy tűnik, a csillagok és a horoszkóp szerint ezen a héten bőven kijut a jóból – egészen szombatig, akkor ugyanis fordul a kocka.

KOS

kos heti horoszkópÜnneppel indul a hét, hiszen hétfőn még pünkösdöt ünnepeljük. Egész héten felváltva dominál a föld elem (anyagiasság), levegő elem (könnyedség) és víz elem (romantika). Mindhármat szuper fényszögek jelzik. Egyszóval minden remekül alakul, eredményes és elégedett leszel. Ezek után sokkolóan hat a szombati dupla bolygószembenállás, amely feszültséget, veszekedést hozhat. Ez rád, a párodra és a családodra is kedvezőtlenül hat. Vasárnapra minden rendbe jön. Csupán egy napot kell kibírnod.

BIKA

bika heti horoszkópCsöppet sem fogsz ágálni ezen a héten. Nemcsak azért, mert hétfő munkaszüneti nap, hanem mert kedden, szerdán és pénteken is a föld elem dominál. Sőt kedden és szerdán szabályos bolygóháromszög rajzolódik ki az égen. Hét közepén az anyagi ügyeid a vártnál jobban alakulnak. A hétvége felé egyre intenzívebb érzések öntenek el. A szeretet és a szerelem kitölti a szívedet. Csordultig telsz érzelemmel, amit a víz elem dominanciája okoz. Nem meglepő, ha kicsordulnak a könnyeid.

IKREK

ikrek heti horoszkópPünkösdhétfőn nem csak új hét kezdődik, hanem a te hónapod is. Hajnalban a Nap belép az Ikrek jelébe, és közeleg a születésnapod. Ünneplésre lesz okod. Különösen csütörtökön, amikor tökéletes bolygóháromszög áll össze az égen. Ez a legjobb asztrológiai konstelláció. Ez a te napod lesz. Érdemes ide időzítened a nehezebb és fontosabb akciókat. Hétvégén a szombat eléggé ingerlékeny hangulatot hoz, ami szerencsére téged nem érint közvetlenül. Vasárnap kizárólag jó fényszögek hatnak rád.

RÁK

rák heti horoszkópA pünkösdhétfői jótékony kezdet után az egész hét jótékonynak ígérkezik. Több segítőkész emberrel fogsz találkozni egy hét alatt, mint év eleje óta összesen. Bár a szerdai, és a csütörtöki szuper bolygóháromszög sem fog közvetlenül érinteni téged, mégis örülhetsz. A pénteki és a vasárnapi kedvező konstellációk szívmelengetően kedves gesztust jeleznek. Hétvégén a szombat nem lesz a kedvenced: egy csúnya bolygószembenállás sértődés, sőt szakítás veszélyét mutatja. Vasárnapra helyreáll a harmónia.

heti horoszkóp május 21-27.

Csodás hétre számíthatnak a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópAnnak ellenére, hogy a hét eleje pénzügyekre és kommunikációra is elsőrangú, hétfőn még inkább élvezd a pihenést. Keddtől belevetheted magad abba a két témába, amit a bolygók támogatnak. Mindkettő sikereket tartogat neked, amire már nagyon ki vagy éhezve. Tudj róla, olyan bolygóháromszögek lesznek az égen, amelyek számodra kétségtelenül a legszuperebbek. Szombaton légy fokozottan óvatos az utakon, a bolygók balesetveszélyt jeleznek. Vasárnap intenzív érzelmi hullámot tapasztalhatsz a víz elem dominanciája miatt…

SZŰZ

szűz heti horoszkópKedvedre való lesz ez a hét, de meglepő módon nem a hétfői munkaszüneti nap miatt. Inkább a kedd-szerdai szuper bolygóháromszög tölt fel pozitív érzésekkel. Ez a legkedvezőbb konstelláció számodra bármit tervezel, bármilyen kihívás előtt állsz. Téged biztosan nem fenyeget az elbizakodottság veszélye, mert az távol áll tőled. A hét második felében, pénteken megismétlődik a szuper fényszög „kicsiben”. Hétvégén, amennyire zaklatottnak látszik a szombat, olyan vigasztaló lesz a vasárnap. Eszerint alakítsd a programodat!

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópNagyszerű hír a számodra, hogy hétfőn a Nap belép az Ikrekbe, ezzel igazán lelkesítő időszak elé nézel. Elemedben leszel, és szárnyalni fogsz. Ne fogd vissza magad, és ne törődj azzal, hogy a terveid, az álmaid közül mi az, ami megvalósítható. Ettől még mérlegelhetsz józanul. Csak ne hagyd senkinek, hogy lelombozzon. A hét másik csodás napja a csütörtök, amikor ragyogó bolygóháromszög rajzolódik ki az égen. Szombaton érzékeny leszel, igyekezz sértődés nélkül átvészelni, mert vasárnapra úgyis elillan az egész.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópPünkösdhétfő még munkaszüneti nap, de te már tettre készen állsz. Ingerlékennyé válhatsz egy kellemetlen fényszög miatt. Keddtől a föld, csütörtöktől a levegő dominancia támogat téged. Pénteken elemedben leszel a víz uralma okén. Ebből is láthatod, a hónap legkedvezőbb hete jött el. De nem bízhatod el magad, ha az eredményeket tartósítani akarod. Szombaton dupla bolygószembenállás vitát gerjeszthet, mindez szerencsére vasárnapra elmúlik, és ismét a harmóniát tapasztalhatsz az életedben.

Különleges időszakot ígér az Ikrekbe lép nap (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópA hétfő nem csak a pünkösd miatt lesz különleges, hanem azért is, mert a Nap belép az Ikrekbe. Ez a konstelláció pedig egy hónapon belül lélegzetelállító találkozásokat hoz eléd. Valaki különösen nagy hatással lesz rád. Ebből a szempontból a csütörtök látszik kiemelten kedvezőnek. Még az is megeshet, hogy újra szerelmes leszel. Nem baj, ha független vagy, viszont ha van párod, a féltékenységet nem úszhatod meg. Hétvégén a szombati dupla bolygószembenállás kimerültséget és betegeskedést jelez. Pihenj, amennyit csak lehet.

BAK

bak heti horoszkópHétfőn a Nap jegyet vált, ezzel viszont vége a számodra előnyös föld dominanciának, mégsem lesz okod panaszra. Különösen kedden és szerdán, amikor szabályos bolygóháromszög rajzolódik ki az égen. Szépen lassan, saját tempódban haladj. Nem kell, és nem is szabad kapkodnod. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura veled van. A hét második felében a karriered fellendülhet, ha kellően kinyílsz. Hétvégén a szombat fokozottan lobbanékonynak ígérkezik. Feszült lesz a hangulat, szakításra is sor kerülhet…

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópImádni fogod, amikor hétfőn hajnalban a Nap belép az Ikrek jelébe. Ez játékos, vidám, kreatív időszak kezdetét jelenti. Tovább emeli a jókedvedet a csütörtöki bolygóháromszög. Szó szerint és átvitt értelemben is elemedben leszel. Ettől ellenállhatatlanul vonzóvá válsz. Közben nem szabadna elhanyagolnod a munkádat, hiszen mégiscsak abból élsz. Pénteken dupla szerencsés, szombaton dupla válságos fényszög lesz az égen, ami szélsőséges helyzeteket eredményez. Még jó, hogy vasárnap helyreáll a béke és összhang.

HALAK

halak heti horoszkópPünkösdhétfőn ki kellene élvezned a jó időt. A család összetartása nem ciki. Egész héten a föld, a levegő és a víz energiák dominálnak. Ezek pedig csupa szuper fényszöget, sőt szuper bolygóháromszöget alkotnak, az asztrológiában ezek a legnagyszerűbbek. A te szempontodból különösen. A siker előfeltétele a pozitív hozzáállás, amiben te jó vagy. Hétvégén vigyázz, mert szombaton viszont dupla bolygószembenállás lesz, ami anyagi és baráti ügyekben hozhat nézeteltérést. Vasárnapra szerencsére visszatér a derű és optimizmus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top