Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: meglepetést tartogat a hosszú hétvége

Ezen a hosszú hétvégén is meglepetésekre számíthatsz, és váratlan eseményekből sem lesz hiány. Valaki nem úgy dönt, ahogy szeretnéd, vagy ahogy azt logikusnak tartanád. Ez a döntés eleinte talán negatívan befolyásol és egészen biztosan sérti a hiúságodat. Néhány hónap távlatából látni fogod, mekkora esélyt kaptál az újjászületésre ezzel a döntéssel. Vajon mit jelez a szerelem és a bőség terén a horoszkóp a pünkösdi hosszú hétvégére?

KOS

Szerelem: 
kos szerelmi horoszkóp
Sokkal jobban kellene figyelned a szerelmedre. Azt hiszed, ő már teljes egészében a tiéd, vagy el sem tudod képzelni, hogy elhagyhatna. Pedig a szerelmed olyan, mint a szabad madár. Ha akar tovaszáll, egy másik fa ágára. Oda, ahol valóban figyelnek rá.

Bőség: 
Keress olyan befektetést, amelyben megbízol. Nem biztos, hogy az a jó befektetés, amelyet sokan ajánlanak. Az a jó megoldás, amelyet te magad jónak látsz, és amelybe csak kevés ismerősöd szállt bele eddig.

BIKA

Szerelem:
bika szerelmi horoszkóp
Némi veszekedést hozhat nektek a hétvége. Mint minden veszekedés, ez is valami butaságon tör ki, és ennek sem lesz a világon semmi értelme. Most nézz a feszültségek mögé, és vedd észre, mi az, amit a szerelmed valóban kommunikálni szeretne feléd.

Bőség:
Valaki szeretné elhitetni veled, hogy nélküle képtelen vagy megélni, és képtelen vagy elég pénzt keresni. Vedd észre, ez csupán hazugság. Vedd észre, valójában neki van szüksége rád és nem neked őrá. Ez egy felszabadító felismerés lesz a számodra.

IKREK

Szerelem:
ikrek szerelmi horoszkópCsak a szerelmed lesz képes megnyugtatni téged a hétvégén. Most nyugodtan elmondhatod neki a kételyeidet, és elmondhatod, ha nem érzed jól magad egy helyzetben. Könnyen lehet, a szerelmed biztat arra is, hogy munkahelyet válts saját vállalkozásba kezdj végre.

Bőség:
Most megszabadulhatsz egy pénzügyi kötelezettségtől, anyagi tehertől vagy adósságtól. Bármi is az, amit pünkösdkor visszafizethetsz és meghálálhatsz, tedd meg még a hétvégén. Minél kevesebbet vársz, annál jobb!

RÁK

Szerelem:
rák szerelmi horoszkópÚgy érzed, a szerelmednek mindent elmondasz, de ha jobban belegondolsz, rájössz, valójában virágnyelven beszélsz. Ez pedig azt is jelenti, a szerelmed, aki nem beszéli jól a virágnyelvet, nem ért meg, vagy teljesen félreért téged.

Bőség:
Valaki nem korrekt veled a pénzügyekben, és talán nem számol el veled úgy, ahogy szerinted kellene. Fontos, hogy értsd, ő nem tudatosan vágott át, egyszerűen csak szeleburdi, figyelmetlen, és rosszul bánik a pénzzel.

szerelmi és bőség horoszkóp május 19-21

Meglepetéseket tartogat a hosszú hétvége (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

Szerelem:
oroszlán szerelmi horoszkóp
Mostanában nincs olyan sok időd a szerelemre, mint szeretnéd. Az is lehet, elhitetted magaddal, neked nem is kell a szerelem már. Pedig a szerelem gyógyító forrásként hat rád. Ha rendszeresen megmártózol benne, fiatalon tart, feltölt energiával, és begyógyítja a lelki sebeket.

Bőség:
Sokkal erősebb vagy, mint azt eddig hitted, vagy észrevetted. Nincs szükséged, hogy másokra támaszkodj anyagilag. A hosszú hétvége és a következő hét az anyagi függetlenségedet hozza el.

SZŰZ

Szerelem:
szűz szerelmi horoszkópMinden döntésednek megvannak a saját következményei. Azt mindig eldöntheted, mit döntesz, de azt, hogy erre hogyan reagál a környezeted, a barátnőid vagy a szerelmed, nem választhatod meg. Érdemes a hétvégén felmérned, melyik döntésedre milyen reakciót kaphatsz.

Bőség:
Elveszíthetsz valakit, aki fontos támogató volt a számodra. Most nem mindegy, milyen döntéseket hozol, nem mindegy, hogyan kommunikálod a döntésedet, és nem mindegy, ki mellé állsz egy vitában.

MÉRLEG

Szerelem:
mérleg szerelmi horoszkópEgy korszak a végéhez közelít az életedben, te pedig nem tudod pontosan, hogyan kellene viselkedned ebben a helyzetben. Fontos, hogy gyászold el ezt a korszakot. Fontos, hogy engedd meg magadnak a szomorúságot és a búcsúzást, hogy aztán vidáman köszönthesd az újat.

Bőség:
Megfeledkeztél egy pénzösszegről, amelyre a hétvégén rátalálhatsz. Talán régebben tetted félre ezt az összeget, vagy most adja meg valaki a tartozását, amelyre már nem is emlékeztél. A lényeg, hogy valahol váratlan pénzekre lelhetsz.

SKORPIÓ

Szerelem:
skorpió szerelmi horoszkópA szerelmed talán nem őszinte veled. Ez mégsem jelenti, hogy elárulna vagy becsapna téged. Lehet, azért titkol valamit, mert szeretne meglepetést szerezni neked, vagy egyszerűen képtelen a nehézségeiről beszélgetni veled.

Bőség:
Nem mindig sikerül jól beosztanod a pénzed. Pontosabban szinte sohasem. Hol garasoskodsz, hol szórod a pénzt. A hosszú hétvégén keresd az arany középutat. Annyit költs, amennyi kényelmes, és amennyit elbír a pénztárcád is.

hosszú hétvége horoszkóp

A horoszkóp szerint meglepetéseket tartogat a hosszú hétvége a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

NYILAS

Szerelem:
nyilas szerelmi horoszkópNem találod a kiutat egy képzelt szerelmi helyzetből. Igen, ez egy képzelt helyzet, amelyről te képzeled, hogy van, de a többi érintett nem is tud erről. Elég lenne felismerned, hogy ezt a helyzetet csak te képzeled el, és a valóságban nem is létezik.

Bőség:
Ahogyan a pénzzel bánsz, sok mindent elárul, például azt, mit gondolsz valójában az életről. Ha szereted az életet, akkor szereted a pénzt is, és fontosnak tartod, hogy valóban bőségben és jólétben élhess.

BAK

Szerelem:
bak szerelmi horoszkópAz őszinteség mindig gyógyító erejű. Ahogyan néha az orvosság is keserű, az őszinteség sem mindig a legkellemesebb megoldás. Most talán össze kell szedned magadat, hogy beszélj az érzéseidről. Mégis megéri így tenned, mert végül az őszinteség meggyógyít egy konfliktust.

Bőség:
Nem kell mindenre pénzt kiadnod a hétvégén. Úgy értem, most néhány csekkről, kiadásról és fizetni valóról kiderül, hogy nem is kell rendezned azokat, mert csupán tévedésből kaptad.

VÍZÖNTŐ

Szerelem:
vízöntő szerelmi horoszkóp
A figyelmedet tudatosan vedd le a munkahelyi problémákról, és tudatosan fordítsd a fókuszt a családra és a szerelmedre. Fontos, hogy a hosszú hétvégét teljes mértékben a szeretteidre fordíthasd, és fontos, hogy azoknak szentelj figyelmet, akik valóban boldoggá tesznek téged.

Bőség:
A legtöbbet azzal segítesz másoknak a saját meggazdagodásuk útján, ha példát mutatsz. Mutasd meg, szeretettel, tisztességesen is lehet bőséget teremteni magadnak és a családodnak.

HALAK

Szerelem: 
halak szerelmi horoszkóp
Szükséged van arra, hogy a szerelmed megvigasztaljon, és szükséged van arra is, hogy a hétvégén extra sok érintést kapj. Most az érintések feltöltenek, és segítenek megérteni, milyen sok szeretet vesz körül téged. A hétvégén öleld magadhoz minél többször a szeretteidet.

Bőség:
Valaki megbántott, és nagyon mélyen megsértette a hiúságodat. Mivel ez a sérelem a munkahelyeden ért, most azon gondolkozol, hogy váltasz, vagy legalábbis kiveszel minden energiát a munkádból. Fontos, hogy tudd, végül minden jól alakul majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top