Horoszkóp

Jobb, ha ezeknek a csillagjegyeknek nem hiszel

Jobban teszed, ha ezeknek a csillagjegyeknek nem minden szavát hiszed el, de legalábbis némi fenntartással kezeled a mondanivalójukat. Hazugoknak semmi esetre sem lehet őket nevezni, inkább csak magukat próbálják védeni az igazság elferdítésével, kiszínezésével. Lehet, hogy te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Rák mindent megmagyaráz

rák hazugság csillagjegyek horoszkópA kedves és szeretetteljes Rák a legjobb barát lehet a szemedben, hiszen nagyon pontosan látja, mit tettél vagy mit gondolsz rosszul és részletesen el is magyarázza neked minden bántó szándék nélkül. Viszont nagyon hangulatember, ezért nála megeshet, hogy durván kritizál és leszól téged akár mások előtt is, azzal sem törődve, mekkora csorbát ejt a megjegyzéseivel a megítéléseden. Ilyenkor jobb, ha tudod, épp nincs a legjobb formában, és még csak elfogadnod sem kell, amit meggondolatlanul ejtett ki a száján.

A Halak légvárat épít maga körül

halak hazugság csillagjegyek horoszkópA Halak önmagát, érzékeny és sérülékeny lelkét óvja, amikor álomvilágot épít maga köré. Rendkívül kreatív csillagjegy, szárnyaló fantáziájának köszönhetően bámulatos történeteket eszel ki, amelyeket addig színezget, addig szövöget, míg valóban nagyon hihetőnek tűnnek. Számára mindenképpen. Ő valóban úgy érzi, a sztorik a valóságban játszódnak. Akit pedig különleges történeteivel a csapdájába csal, eleinte biztosan nem kételkedik. Csak később száll fel a lila köd és derül fény az igazságra. Vagyis arra, hogy a történetek csak a Halak képzeletében élnek.

A Mérleg képtelen dönteni

mérleg hazugság csillagjegyek horoszkópNagyon nehezen dönt a Mérleg. Számára kőkemény kihívást jelent egy-egy komolyabb kérdésben dönteni. És ő pontosan emiatt ferdíti el a valóságot. Mindennél jobban szeretne ugyanis határozottnak, megfontoltnak tűnni a többiek szemében, ezért hajlamos lehet az ellenkezőjét állítani, mint ami valóban fedi az igazságot. Talán magát is meggyőzi, milyen szuperül döntött, holott egyetlen lépést sem haladt előre a megoldás felé. Megígérhet dolgokat, amit aztán az utolsó pillanatban lemond, vagy egyszerűen köddé válik. Sosem hazudik szándékosan, sosem csapna be senkit akarattal, ő inkább a saját csapdájába esik.

Az Ikrek a hazugságokkal magát hozza jobb helyzetbe

ikrek hazugság csillagjegyek horoszkópAz Ikrek csöppet sem nevezhető ravasz csillagjegynek. Sőt, mindenkor arra törekszik, ő lehessen a legpozitívabb ember mások szemében. Törekvései ellenére mégis gyakran válik a saját körülménye áldozatává. A hazugságokkal vagy inkább a történetek megszépítésével saját magát szeretné minél jobb helyzetbe hozni. Senkit nem akar megbántani, senkinek sem szeretne ártani, egyszerűen csak figyelmen kívül hagyja a hibákat, és úgy csűri-csavarja a történeteket, hogy győztesként jöjjön ki belőlük. Ahogy mondani szokás, minden szentnek maga felé hajlik a keze – neki különösen.

hamis hazug csillagjegyek horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek jobb, ha nem mindent hiszel el (Thinkstockphotos)

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top