Horoszkóp

Angyali üzenet május 18.: Ma bármit kérhetsz

Az angyali üzenet szerint ma bármit kérhetsz. Gondold át jól, mi az, amire a legjobban vágysz a szívedben. Ma teljesülhet a kívánságod, ma megtörténhet mindaz, amit a legjobban szeretnél. Az angyalok körbevesznek, kérd bátran a segítséget.

Különleges üzenettel várnak ma téged az angyalok. Lehet a kívánságod bármi, csak kérd a segítségüket. Azt szeretnék, ha gyakrabban kérnél tőlük. A mai nap energiái különösen kedvezőek, hogy kérésed meghallgatásra leljen és szíved vágya beteljesülhessen. Mire vágysz a legjobban?

„Kérj minket, hogy segíthessünk és mi azonnal munkába állunk. A szabad akaratot tiszteletben kell tartanunk, nem segíthetünk, amíg nem kéred. Így hát türelmesen várjuk a kérésedet.”

Az angyalok üzenete értelmében

bármit kérhetsz. Kérhetsz hitet, támogatást, szeretetet, bátorságot, önbizalmat, bármit, amire szükséged lehet a sorsod útján. Ők mindenben támogatnak téged. A megérzéseid az álmaid és a vágyaid felé irányítanak téged.

„A sugallatok Isten végtelen bölcsességéből érkeznek, amit mi közvetítünk neked. A hajódat a boldogság felé kormányozhatod, hogy megélhesd a földi mennyországot.”

A megérzések, az intuíció mind-mind az angyalok üzenete és támogatása. Hallgasd őket figyelmesen, és higgy benne, segítenek téged mindenben, amire csak szükséged lehet. Az intuíció hangja, Isten hangja az angyalok közvetítésével.

Angyali mantra péntekre

„Hallgatok a belső bölcsességemre. Hiszek önmagamban, tudván, Isten végtelen szeretete vezérel engem.”

Pénteken az energiák különösen finoman rezegnek. Elcsendesedve hangolódj egy kicsit az angyalok üzenetére. Gondold át, mi az, amit a szíved mélyén mindennél jobban szeretnél, ha megvalósulna. Fogalmazd meg kérésedet és add át az angyaloknak. Csoda vár rád, és még hinned sem kell benne.

Pénteken bármit kérhetsz az angyaloktól (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top