Horoszkóp

Ez a legkülönlegesebb képességed a horoszkóp szerint

Mindenkiben rejlik valami különleges, valami egyedi, csak rá jellemző tulajdonság. A horoszkópból most azt tudhatod meg, vajon mi lehet a csillagjegyed legkülönlegesebb jellemvonása, képessége. Olyan adottság ez, amiről talán eddig nem is sejtetted, hogy benned rejlik. Fény derül a titokra. Használd bátran ezt a bámulatos spirituális adottságot mostantól.

A Kos (március 21. – április 20.)

kos csillagjegy aura horoszkópA tüzes és fáradhatatlan Kos legkülönlegesebb spirituális képessége az előrelátásban rejlik. Képes vagy előre megérezni és meglátni olyan eseményeket, amelyek még be sem következtek. Mostantól megértheted, miért tudhatsz mindent mindig előbb, mint a többiek.

A Bika (április 21. – május 20.)

bika csillagjegy aura horoszkópAz érzéki Bika legkülönlegesebb képessége a parapszichológia, vagyis az érzékeken túli érzékelés. Minél gyakrabban használod ezt a különleges érzékenységet, annál intenzívebben érezheted meg a környezeti hatásokat, benyomásokat, mások valódi viselkedését.

Az Ikrek (május 21. – június 21.)

ikrek csillagjegy aura horoszkópA kíváncsi és élénk Ikrek született médium. Talán eddig fogalmad sem volt erről a bámulatos képességről, pedig könnyedén társaloghatsz, könnyedén veheted fel a kapcsolatot a szemmel nem látható világgal. Sokat segítenek neked, érdemes.

A Rák (június 22. – július 22.)

rák csillagjegy aura horoszkópA családközpontú Rák bámulatos érzékkel képes kapcsolódni a tarot-kártyákhoz. Kivételes intuíciódnak, az érzékenységednek köszönhetően könnyedén hangolódsz a kártyák energiájára, magától értetődőek a szimbólumok és az üzenetek. Használd a tarot-t minél többet!

különleges képesség horoszkóp

Ez a legkülönlegesebb képességed a horoszkóp szerint (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

oroszlán csillagjegy aura horoszkópA magabiztos és határozott Oroszlán legkülönlegesebb tulajdonsága a belső erő. Egészen egyedi lelki erő lakozik benned, téged nem lehet összetörni, megnyomorítani, a legnehezebb helyzetből is talpra állsz. Képes vagy az elhunyt lelkekkel kapcsolódni és a túlvilág bámulatos üzeneteit közvetíteni.

A Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

szűz csillagjegy aura horoszkópAz intelligens és kreatív Szűz a logikus gondolkodás híve. Amit képes vagy rendszerezni, abban nagyon szívesen elmerülsz, elmélyedsz. Az asztrológia pontosan ilyen. Szisztematikusan állítod össze a horoszkópokat, a tökéletesség, az alaposság híve vagy. Használd minél többet ezt a bámulatos képességet, hiszen sokan kíváncsiak az elemzéseidre.

A Mérleg (szeptember 24. – október 22.)

mérleg csillagjegy aura horoszkópA harmóniára törekvő Mérleg a tai chi gyakorlásában hozhatja ki magából a legtöbbet. Ez a harmonikus és erősen spirituális mozgásforma egyensúlyt hoz az életedbe. A meditatív jellegű mozgás nemcsak energiával tölt fel, de képes lesz szó szerint érzékelni a téged körülvevő energiákat.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió csillagjegy aura horoszkópA titokzatos Skorpió misztikus képességei mindenki másnál erősebbek. Képes vagy mások lelkébe látni, így az sem véletlen, hogy telepatikus úton is tudsz kapcsolódni, üzenetet, szeretet küldeni bárkinek. Sőt, könnyedén manipulálsz másokat, és éred el pusztán a gondolat erejével a céljaidat.

különleges képesség horoszkóp

Mindenkiben van valami különleges a horoszkóp szerint (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas csillagjegy aura horoszkópA szabad és tiszta lelkű Nyilas az utazás szerelmese. Az sem a véletlen műve, hogy éppen te vagy a legtehetségesebb az asztrális utazások vezetésében. Saját magadat is visszautaztathatod az időben vagy bármely más dimenzióba, amihez mindössze csak lazulj el egy kényelmes fotelben.

A Bak (december 22. – január 20.)

bak csillagjegy aura horoszkópA céltudatos Bak talán nem is sejti, minden bámulatos spirituális képesség rejlik a lelkében. Te vagy a rúnák szakértője, csak ránézel a különleges kövekre és mintázatokra, és olvasol a múltban, a jelenben, a jövőben. Próbáld ki minél előbb, érdemes.

A Vízöntő (január 21. – február 19.)

vízöntő csillagjegy aura horoszkópAz egyediségéről ismert Vízöntő egészen egyedi csatornával rendelkezik. Médiumi adottságod bámulatos, hiszen ezen a csatornán keresztül bárkivel képes vagy kapcsolatot létesíteni. A szellemek, az angyalok segítségével közvetíthetsz üzeneteket a múltból, a jelenből és a jövőből is.

A Halak (február 20. – március 20.)

halak csillagjegy aura horoszkópA különleges intuícióval megáldott Halak szintén különleges spirituális képességgel született. Egészen egyedi, szuper érzékenységgel bírsz. Számodra természetesen, hogy könnyedén ráhangolódj bárkire, érezd, amit ő érez, lásd, amit ő lát, megtapasztald, amit ő tapasztal. A horoszkóp szerint kiváló spirituális tanácsadó válhat belőled.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top