nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy nem lép ki a mérgező kapcsolatból

Ez a 3 csillagjegy nem lép ki a mérgező kapcsolatból

Ezek a csillagjegyek a végletekig ragaszkodnak a párjukhoz. A mérgező, bántalmazó kapcsolatokból sem lépnek ki, legyen az baráti vagy szerelmi kapcsolat. Hajlamosak a függőségre, amit sajnos nem ismernek fel. A boldogságuk felé pedig épp a felismerés vezethetne. Vajon te is benne maradsz a mérgező kapcsolatokban? A horoszkópból kiderül.
NLCafé
f Ajánlom

A Bika a legkitartóbb csillagjegy

bika mérgező kapcsolat horoszkópA Bika nagyon ragaszkodó, hűséges és kitartó csillagjegy. A baráti és szerelmi kapcsolatokban kérhetsz tőle bármit, támogat, segít téged, amiben csak teheti. Talán túlzottan is lojális a többiekkel, hosszasan kitart azok mellett is, akik inkább csak hasznot húznak belőle. Kedvessége, jóhiszeműsége folytán nem veszi észre, hogy mérgező kapcsolatban él már hosszabb ideje. Nagyon szívós típus, ezért nagyon sok mindent elvisel, a biztonságra, a stabilitásra, a megszokottságra törekszik. A saját igényeiről hajlamos megfeledkezni, inkább tűr, mintsem szakítson, kilépjen a kapcsolatból. Viszont, amikor ráébred, milyen méltatlan helyzetbe sodorta magát, örökre hátat fordít a mérgező barátnak, társnak.

A Mérleg a párkapcsolat szerelmese

mérleg mérgező kapcsolat horoszkópA Mérleg bájos, vonzó, nagyon kedves és nagyon szeretetteljes a párkapcsolatában. A párja mindennél és mindenkinél fontosabb. Akkor érzi magát kiegyensúlyozottnak, amikor párkapcsolatban élhet. Pontosan ebből az okból marad a mérgező kapcsolatokban is. Úgy gondolja, a magány kiűzi az életéből a harmóniát, nem találja az egyensúlyt, a békét, amire oly annyira vágyik a lelkében. Annak ellenére, hogy kifejezetten intellektuális típus, okos és bölcs csillagjegy, nem hallgat másokra, a többiek tanácsaira, amikor a kapcsolatáról esik szó. Természetéből fakadóan támogatja, segíti a párját, gondoskodik róla, hajlamos a negatív jeleket figyelmen kívül hagyni. A lelke mélyén pontosan érzi, ebben a kapcsolatban soha sem lehet igazán boldog, mégis félresöpri a jelzéseket. Pedig az egészséges, harmonikus párkapcsolatot ő is megérdemelné.

A Halak hajlamos a mérgező kapcsolatba ragadni

halak mérgező kapcsolat horoszkópA Halak nagyon érzékeny és nagyon empatikus csillagjegy. Ő az, aki a leginkább hajlamos áldozatokat vállalni a többiek boldogságáért és hajlamos a mártírszerepre is. Bárki elsírhatja a vállán a bánatát, mindenkit meghallgat, akinek szüksége van rá. Érzékenysége folytán gyakran menekül a valóság nehézségei, problémái elől. A saját álomvilágában él, ahol minden csodaszép, a párkapcsolata tökéletes. Mindezzel önmagát, a lelkét próbálja megóvni. És pontosan emiatt ragad bele a mérgező kapcsolatokba is. Sokkal szebbnek és boldogabbnak látja, mint amilyen az a valóságban. A mindennapokat áldozatként éli meg, sokat szenved, mégsem lép ki, mégsem szakít a párjával, pedig a boldogsághoz, a szeretetteli kapcsolathoz pontosan ezt kellene mielőbb felismernie.

mérgező kapcsolat horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a mérgező kapcsolatok mellett is kitartanak (Thinkstockphotos)

(via bold sky)

Megosztás Facebookon