Horoszkóp

Angyali üzenet május 17.: A bőség vár ma rád

A pénz önmagában nem boldogít, ugyanakkor kétségtelenül sok mindent megold, amikor elegendő van belőle. Az angyalok segítenek az anyagi gondok orvoslásában is. A csütörtöki üzenetük pontosan arról szól, hogyan teremtheted meg életedben a bőséget. Megfogadod a tanácsokat? Csak biztatni tudunk erre.

Az angyali üzenet

befogadásához csendesítsd el magad egy kicsit. Végy néhány mély lélegzetet, figyelj befelé, ugyanakkor légy nyitott, hogy megérthesd az angyalok üzenetét. Mindenkor ott állnak körülötted arra várva, hogy segíthessenek.

Az angyalok

meghallgatták imáidat. Kérted az angyali segítséget és ők teljesítik a kérésedet. Most különösen fontos lesz, hogy figyelj a megérzésekre, az angyali jelekre és sugallatokra, és kövesd az intuíció hangját. Anyagi problémáid előbb oldódnak meg, mint sejtenéd.

„Megmutatjuk az utat, miként teremtsd meg és fogadd el a bőséget. Midőn együtt dolgozunk, anyagi helyzeted oly gyorsan javul, amilyen gyorsan csak engeded.”

Keresd a lehetőségeket, légy figyelmes, hiszen már ma is betoppanhat egy szimpatikus idegen az életedbe, aki önzetlenül lát el téged okos és elgondolkodtató tanácsokkal. Jusson eszedbe, őt az angyalok küldték a segítségedre. Megláthatsz egy különös feliratot vagy hirdetést, amiről úgy érzed, neked szól vagy felhívhat egy régi ismerős, aki izgalmas ajánlatot tartogat a számodra. Bárhogyan is történjen, nyisd meg a szíved a bőség megteremtéséhez.

Az angyalok üzenete szerint

talán pénzérmeket találtál az elmúlt időszakban. Ez is jel, hogy anyagi gondjaid orvoslásában segítenek neked. Az angyalok ezzel a jellel üzenték, hogy meghallgatták a kérésedet. Azt kérik tőled, engedd el a pénzzel kapcsolatos félelmeket, aggodalmakat, kínáld fel nekik a fájdalmas érzéseket. Érezd minél erősebben a bőség érzését. A bőséget, amely nem csupán anyagi bőséget jelent, hanem a boldog és teljes élet lehetőségét.

„A bőség nemcsak pénzt jelent, több idő jut önmagadra, a szeretteidre, mindarra, ami harmóniával tölti fel az életedet. Fogadd szívedbe a bőséget, és mi segítünk megteremteni neked.”

napi angyali üzenet május 17.

Az angyalok segítenek a bőség megteremtésében (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top