Horoszkóp

Ilyen esküvőről álmodozol a csillagjegyed szerint – 2. rész

Indul az esküvőszezon. Milyen szertartásra vágysz? Mit jelent számodra az álomesküvő? Tengerparti, templomi, szabadtéri? Inkább minden hagyományt felrúgnál? A horoszkópból kiderül, milyen esküvőre vágynak szívük mélyén a csillagjegyek.

A horoszkóp első részét itt találod.

Oroszlán: A tökéletes esküvő

Te már az anyaméhben is az esküvődet tervezgetted, ezért nem engedsz a tökéletesből. Csodálatos ruhát – bocsánat, ruhákat  képzelsz el, tűzijátékot, hatalmas tortát és 400 embert minimum.

Szűz: Kicsi, de ízléses esküvő

Megfontolt Szűzként sajnálsz vagyonokat áldozni egy egynapos történetre, még ha az a bizonyos nap az esküvődé is. Mázlid, hogy az ízlésednek köszönhetően fillérekből is képes vagy álomszerűre összehozni: 25 embernél többet úgysem kell vendégül látnod, és majd fotóz az egyik haverod.

Mérleg: Partiesküvő

Általában te vagy a buli lelke, így az esküvődnek is nagy banzájnak kell lennie! Végül is van mit ünnepelni, ezért a te nagy napodon mindenhonnan pezsgő fog folyni.

Skorpió: „Jó lesz a városházán”

Nem mintha nem vágynál habos-babos esküvői ruhára, csak épp a szenvedélyed és a türelmetlenséged miatt valószínűbb, hogy az esküvődet is minél hamarabb nyélbe akarod ütni, ehhez pedig megfelel a legközelebbi házasságkötő terem is.

Nyilas: Egzotikus esküvő

Igazából az esküvőt át is ugranád, és máris jöhetne a nászút? Hát akkor ne habozz a világ másik felére, egzotikus környezetbe szervezni az esküvőt, hiszen számodra az újdonság varázsa okozza a legnagyobb örömöt.

Bak: Hagyományos, fehér ruhás 

A hagyományok nagy tisztelőjeként számodra a tökéletes esküvő pont úgy fest, mint a nagyszüleidé. Így a családi birtok vagy a szülőfalu lenne az ideális helyszín, és természetesen anyukád harisnyakötőjéről sem feledkezel majd meg.

purewow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top