nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy vitában verhetetlen

Ez a 4 csillagjegy vitában verhetetlen

Ezek a csillagjegyek folyton vitatkoznak. A horoszkóp szerint könnyen felbosszantják magukat a legapróbb dolgokon is, aztán csak a saját igazukat szajkózzák. Nem igazán hallják meg az érveidet, egészen addig vitatkoznak, amíg fel nem adod, amíg ki nem mondod, rendben, neked van igazad. Lehet, hogy te is köztük vagy?
NLCafé
f Ajánlom

A Skorpió azonnal visszatámad

skorpió horoszkóp vitatkozó csillagjegyekA Skorpió nem harcos típus, vitában mégsem győzhetsz ellene. Amikor úgy érzed, megbántott, és ezt el is mondod neki, azonnal működésbe lép a védelmi reakciója. Hihetetlen pontossággal írja le, te mit tettél rosszul. Még csak fel sem ocsúdtál a meglepetésből, amikor részletesen elmondta, miben hibáztál. Olyan ügyesen manipulál, hogy észre sem veszed, inkább magadban kezded keresni az okokat. Mielőtt a vitát végérvényesen lezárja, a fullánkjával még beléd mar egyet, és olyasmit mond, amivel tényleg megbánt, de már nincs kedved szóba hozni, vitatkozni vele. A saját nyugalmad érdekében jobban teszed, ha nem húzol vele ujjat. Teljesen fölösleges.

Az Oroszlán vitában verhetetlen

oroszlán horoszkóp vitatkozó csillagjegyekAz Oroszlán néha kifejezetten erőszakos és támadó, máskor meg ő a legnagyszerűbb, legszerethetőbb barát, vagyis hihetetlenül szélsőségesen tud viselkedni. Ha nem értesz vele valamiben egyet, pillantok alatt felkapja a vizet, és kimutatja a foga fehérjét. Rá sem ismersz a máskor olyan kedves társra vagy barátra. Képes teljességgel kifordulni önmagából. Szinte felrobban a méregtől, egyre hangosabban kiabál és csapkod. Jottányit sem enged az igazából, és addig vitatkozik, amíg el nem hiszed, neki van igaza. Minél inkább próbálod a saját véleményedet hangoztatni, ő annál erőteljesebben szajkózza a sajátját. Jobb, ha nem provokálod, és jobb, ha nem várod meg, hogy robbanjon, inkább vonulj vissza, és hagyd annyiban az egészet. A te pulzusod még az egekben van az előbbi veszekedést követően, ő már mosolyogva túllépett az egészen. Végül is jól kiordította magát.

A Rák az érzelmekre hat

rák oroszkóp vitatkozó csillagjegyekA Rák az egyik legérzelmesebb típus. Általában nyugodt, az érzelmi intelligenciája fejlett, viszont az érzelmek időnként nagyon mélyen elöntik. Erősen vágyik a figyelemre, az érzelmi támogatásra. Egyetlen rossz szó, és máris vérig sértődött. A lelkében cipelt fájdalmat aztán a legváratlanabb pillanatban szórja rád. Talán hónapok, évek teltek el, de ő nem felejtett, nem bocsátott meg. Egy újabb apró vita, és máris felrobban a hosszú idő óta hordozott sérelmek alatt. Nem is emlékszel, mit mondtál vagy tettél egykoron, amivel persze még inkább felbosszantod. Ebben a helyzetben tanácsos a lehető legtapintatosabban fogalmazni, mert minden kimondott szó csak újabb olaj lehet a tűzre. Hiába érvelsz, hiába védekezel. Talán csak az segíthet, ha melegen átöleled, és megpróbálod őt megnyugtatni.

Az Ikrek a legnagyobb játékos

ikrek horoszkóp vitatkozó csillagjegyekAz Ikrek nem tartozik az erőszakos, harcos típusok közé. Vitában mégsem győzheted le, mert született szerencsejátékos. A reakciója mindenkor az aktuális hangulatától függ, ezért egyszer értelmesen megbeszélheted vele a problémákat, nézeteltéréseket, máskor viszont végtelen vitába bonyolódsz vele. A heves vitákra ő is hevesen reagál, ha nyugodt maradsz, nem emeli fel a hangját. Nagyon okos csillagjegy, mindenre emlékszik, remekül kombinál, minden újabb érvre talál ellenérvet és logikus magyarázatot. Mivel sosem tudhatod, hogyan válaszol a felvetésekre, mindig készülj fel a kétféle lehetséges reakcióra. Persze a legjobban akkor jársz, ha meg sem próbálsz vitatkozni vele, inkább barátsággal közelítesz felé.

vita horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek vitában verhetetlenek (Thinkstockphotos)

(via bold sky)

Megosztás Facebookon