nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Angyali üzenet május 16.: Öntsd ki ma a szíved

Angyali üzenet május 16.: Öntsd ki ma a szíved

Az angyalok sehová sem sietnek. Türelmesen várnak, hogy egyszer feléjük fordulva kérd a segítséget. Bánat, szomorúság ért? Öntsd ki az angyaloknak a szíved. Nincs senki más, aki figyelmesebben hallgatna téged, aki önzetlenül támogat és segít neked. Csak kérned kell őket, ez a legfontosabb feladat mára.
NLCafé
f Ajánlom

Az angyalok várják, hogy megszólítsd őket. Nem segíthetnek addig, amíg nem kéred tőlük. Mondj el ehhez magadban egy imát, vagy egyszerűen csak kérd az angyali segítséget. Öntsd ki a szíved, hiszen pontosan ezért vesznek körbe téged.

Az angyalok azt üzenik,

mondd el, add át nekik minden bánatodat, a szíved fájdalmát. Készséggel megszabadítanak a nyomasztó érzésektől. Előttük nincs mit titkolnod, feltételek nélkül szeretnek téged. Kérd, mutassák meg az önzetlen és valódi szeretetet, hogy megbocsáthass, hogy felszabadíthasd a lelked.

„Kérj minket, hogy segíthessünk, és mi azonnal munkába állunk az érdekedben. Az univerzális törvények nem engedélyezik, hogy szabad akaratod ellen tegyünk. Ezért mindaddig türelmesen várakozunk, amíg meg nem szólítasz minket.”

Az angyalok szerint

vedd észre, a panaszkodás nem segít, és nem oldja meg egyetlen problémádat sem. Egy picit talán könnyebbnek érzed a lelked, de nem szabadít meg a fájdalomtól, a gondoktól, a problémáktól.

„Inkább kérj bennünket, és mi örömmel vesszük le a válladról a terheket.”

Tégy próbát, a mai nap ideális a kérésedhez. Öntsd ki a szíved az angyaloknak, aztán érezd magad könnyűnek, légiesnek.

angyali üzenet május 16

Az angyalok akkor segíthetnek, ha kéred őket (Thinkstockphotos)

(Inspiráció: Doreen Virtue – Angyalkártyák)

Most tesztelheted, mennyit tudsz a klimaxról A klimax fontos változásokkal jár, amiről érdemes beszélni. Te mennyit tudsz róla?

Kitöltöm a tesztet

Megosztás Facebookon