nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy mindenkinél önzetlenebb

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél önzetlenebb

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál önzetlenebbek. Ha tehetnék, a szívüket is neked adnák. Ők azok, akik előbb gondolnak a többiekre, mint saját magukra. Néha talán picit túlzásba is viszik a gondoskodást és az önzetlenséget, de éppen ezért lehet olyan nagyon szeretni őket. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból mindenre fény derül.
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A Halak feláldozza magát

halak önzetlen csillagjegyekA Halak a legönzetlenebb csillagjegy, mindenkor a többiekre gondol, saját magára szinte alig. Szinte folyamatosan feszegeti a határait, csak hogy másoknak segíthessen. Képes feláldozni magát, ezért kicsit hajlamos lehet a mártír szerepébe bújni. Képtelen nemet mondani, időnként úgy tűnhet, ez a szó hiányzik a szótárából. Inkább túlvállalja magát, de akkor is teljesíti a többiek kérését. Kútba ugrana érted, ha erre kérnéd. Nem véletlen, hogy sokan kihasználják jóhiszeműségét. Számtalan sebet szerez az életében, mégsem tanul a hibákból, ő továbbra is csak ad és ad, és ott segít, ahol szükségét érzi.

A Rák mindig a többiekre gondol

rák önzetlen csillagjegyek horoszkópAz érzékeny Rák abban a hitben él, neki kell mindenkiről gondoskodni, és a többiek problémájának megoldása is az ő feladata. A saját igényeiről, a jólétéről, de még az egészségéről is hajlamos megfeledkezni, mert a többiek kérése minden mást megelőz. Időnként hajlamos lehet ő is a mártírszerepre, de valójában nagyon szeret önzetlenül adni, amikor fontosnak, nélkülözhetetlennek érezheti magát. És ezzel természetesen önmagában nincs semmi probléma. Azt kellene megértenie, hogy az önmagára fordított idővel a többieknek is segít. Betegen, kimerülten ő sem képes a feladatokat elvégezni.

A Bakra mindenkor számíthatsz

bak önzetlen csillagjegyek horoszkópA gyakorlatias és nagyon megbízható Bakra mindenkor számíthatsz. Kérj tőle bármilyen segítséget, ő azonnal ugrik, és örömmel teljesíti a kívánságodat. Remek tanáccsal, javaslattal lát el, amikor azon gondolkozol, hogy amit elterveztél, mennyire valósítható meg a gyakorlatban is. Kifejezetten felelősségteljes típus, ő sosem mondana olyasmit, amivel árthatna neked, vagy bármilyen bajba sodorhatna. Bátran megbízhatsz a szakértelmében, és boldog lesz, amikor elmeséled, a segítségével milyen előnyös lehetőségekhez jutottál.

A Mérleg a gyengék védelmezője

mérleg önzetlen csillagjegyek horoszkópA Mérleg nagyon empatikus csillagjegy, óvja és védi a nála gyengébbeket. Erősen hisz az igazságban és abban, hogy a jó elnyeri méltó jutalmát, míg a rosszak megbűnhődnek. Nagyon tiszta lélek, sokan mondják rá, ő valódi angyal. Segítőkész és nagyon diplomatikus, szívesen beszélget bárkivel, attól viszont retteg, hogy csalódást okozhat a többieknek. Ő is hajlamos a határait túllépni, és gyakran vállal erőn felüli feladatokat is. Valódi békéltető, gyorsan átlátja a vitás helyzeteket, ezért szívesen ugrik fejest olyan szituációkba, ahol az igazságra kell fényt deríteni.

önzetlenség horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bámulatosan önzetlenek

(via the minds journal)

Megosztás Facebookon