Horoszkóp

Így dobd fel magad a csillagjegyed segítségével pillanatok alatt – 1. rész

Mindenkinek vannak negatívabb, sötétebb percei, és ha senki nincs, aki kirángasson ezekből, akkor magunknak kell felturbóznunk a hangulatunkat. Szerencsére a csillagjegyünk segít!

Kos

Ha rossz a kedved, nincs mese, irány mozogni! Biciklizz, fuss, ússz, a lényeg, hogy felpörgesd a pulzusod, hadd termelődjön minél több endorfin! Te is tudod, hogy edzés után mindig jobban érzed magad.

Bika

Úgy érzed, mélypontra kerültél? Akkor ne sajnálj magadtól egy kis kényeztetést: ebédelj egy jót, vegyél magadnak valami apróságot, vagy menj el egy spába – a fő, hogy úgy érezd, ezt most 100%-osan megérdemled. 

Ikrek

Ha rossz a hangulatod, rajtad nem segít a befordulás. Téged az rángat ki, ha társaságban vagy, ezért hívd fel a barátaidat, és öntsd ki nekik a szíved, vagy csak beszélgess kötetlenül arról, ami épp az eszedbe jut.

Rák

Mindegy, hány éves vagy, a Rák lélek eredendően idős. Ezért is imádsz nosztalgiázni, a szép emlékek felidézése pedig mindig visszaránt a mélységből a magasba.

Oroszlán

A te rosszkedved hátterében gyakran áll a figyelem hiánya, amit ha megkapsz, azonnal jobban érzed magad. Csinosítsd ki magad – terápiás céllal –,  hogy tuti rád szegeződjön néhány tekintet, és visszaszerezd a jókedved.

Szűz

Te akkor vagy a legboldogabb, ha sikerül valamit megoldanod. Ezért ha rossz passzban vagy, keress egy megjavítandó tárgyat, és hozd vissza az életbe – ő is visszahoz majd téged.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top