Horoszkóp

Minden, amit a retrográd Marsról tudnod kell

Még van egy kis időd felkészülni!

Ha követed a csillagok mozgását, bizonyára sokszor hallottad mostanában a retrográd Merkúr kifejezést. A közeljövőben azonban egy ritkább változattal, a retrográd Marssal találkozhatunk, ez minden két év két hónapban fordul elő. Befolyásolja az energiánkat és átrendezi a hatalmi viszonyokat. A Mars május 12–15. között lép be a retrográd zónájába, június 26-tól a Vízöntő jegyében hátrál, és a hatása egészen augusztus 18-ig érezhető lesz. Mutatjuk, mindez mit jelent!

A Mars személyisége

A Mars a Kos vezérlő bolygója, ami a közvetlenség, gyors cselekvés és a szenvedély területeit érinti. Ugyanakkor ez a bolygó irányítja a Skorpiót, ezt a szenvedélyes vízjegyet is, ami az emberek tetteinek mélységére lehet hatással.

A hátráló Mars hajlamos elnyomni a Kos energiáját, így ha ebben az időszakban úgy érzed, a szerelmi vágyad csökken, vagy hogy általában kevesebb energiád van, ne aggódj, ez természetes. Szomorú, de ez az időszak nem a legmegfelelőbb egy szerelmi kapcsolat elkezdésére, viszont az üzletben remek alkalmat ad a stabil növekedés kiaknázására.

Fotó: Pexels

A retrográd Mars a Vízöntő jegyében

Ezúttal a dolgokat tovább árnyalja, hogy a hátráló Mars a Vízöntő jegyébe kerül – ez a levegő jegy irányítja az elektromosságot, a rádiózást, a technológiát és az új ötleteket. Ezért lehet, hogy hirtelen egymásnak feszülő ötletek, politikai csatározások tűzvonalában találod magad mostanában, de ideális esetben ezen könnyedén felül lehet emelkedni. Ebben az időszakban próbálj meg nem nagyon foglalkozni a napi hírekkel, inkább törekedj a belső békéd megtartására.

Ha esetleg szexuálisan elnyomó környezetben nőttél fel, a retrográd Mars kiváló alkalmat nyújt arra, hogy begyógyítsd a gyermekkori sebeket. Ez lehet, hogy elsőre kellemetlen, viszont most tényleg helye van a fejlődésnek. Fogadd el, aki voltál, és azt is, akivé az évek során váltál!

Összegezve

Készülj fel az érzelmi ingadozásokra, de ne zárkózz el a társaságtól, még akkor sem, ha úgy érzed, nem vagy az érzelmeid ura. Ha úgy érzed, forr a véred, tornázz egy kicsit, írj naplót, vagy beszélj az érzéseidről egy semleges féllel. A lényeg, hogy ne fojtsd el őket.

(via Astrology Answers)

Kiemelt képünk: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top