Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp: A fagyosszentek hétvégéjén megfagy a hangulat

A fagyosszentek hétvégéjén megfagyhat a hangulat, ezt a horoszkóp szerint négy nehéz fényszög okozza. Légy résen, mert ezen a május közepi hétvégén az akaratosság és a megfontoltság feszül egymásnak. Melyik győzedelmeskedik? Melyikkel juthatsz előre? Érdemes átgondolni.

KOS

kos hétvégi horoszkópAz égen a Kos Hold hideget-meleget egyaránt bőven kap. Elvileg mindez érzékenyen érint téged, ami akár el is ronthatja az egész hétvégét. Kivéve, ha kedvedre való programot és társaságot választasz magadnak.

BIKA

bika hétvégi horoszkópFel kéne töltened a vitaminraktáraidat, ha nem akarsz lebetegedni. Ezt mutatják a bolygók. Remek hír, hogy vasárnap a Merkúr épp a csillagjegyedbe lép, ezzel együtt a hangodat is visszakapod. Végre ismét kimondhatod, amit gondolsz.

IKREK

ikrek hétvégi horoszkópMeggondolatlanul nem szabad költened a barátaidra, illetve a barátaid miatt, mert hamar mínuszba kerülhetsz. Vasárnap délután bolygód, a Merkúr a józan Bikába lép, és végre helyre tesz és „kijózanít” téged…

RÁK

rák hétvégi horoszkópMindenáron meg akarsz felelni a párodnak, a barátaidnak. De hol vagy ebben te? Nem tudsz mindenki kedvére tenned, és nem is kell. Ezen a hétvégén inkább saját magadra figyelj a többiek helyett. Kényeztesd magad, tudod, megérdemled.

OROSZLÁN

oroszlán hétvégi horoszkóp„Ha nem lehet úgy, ahogy akarom, akkor úgy akarom, ahogy lehet.” Ezt az elvet kellene követned a hétvégén, és akkor minden a kezedre játszik. Be kellene látnod, hogy nem érdemes erőltetni, nem kell erőlködni olyasmin, ami magától nem megy.

SZŰZ

szűz hétvégi horoszkópSokba kerülhetnek a gyerekek vagy a gyerekes vágyak. A négy nehéz fényszög arra int, most nagyon fontold meg, mire adsz ki pénzt. Vasárnap a Bikába lépő Merkúr segít higgadtabban felmérni a lehetőségeket.

fagyosszentek hétvégi horoszkóp

A fagyosszentek hétvégéje nehéz fényszögeket okoz (Thinkstockphotos)

MÉRLEG

mérleg hétvégi horoszkópKonfliktus nélkül úgy úszhatod meg ezt a hétvégét, ha nem veszed fel a kesztyűt. Pláne a bokszkesztyűt ne vedd fel. Bőven lenne okod rá, mégse tedd. A provokációt szemléld közönyösen távolról. Hidd el, így sokkal jobban jársz.

SKORPIÓ

skorpió hétvégi horoszkópValami készülődik. Ezt egyre intenzívebben érzed hétvégén. Igazad van. A bolygók megerősítik a megérzésedet, vasárnap délután a Merkúr, este pedig a Hold jelez változást, újdonságot a szerelem terén. Erre vágytál, nem?

NYILAS

nyilas hétvégi horoszkópÚgy tűnik, ezen a hétvégén átkerül a hangsúly máshova. A gyerekek után végre az egészséged kerül a fókuszodba. A bolygók jegyváltása szerint itt az ideje jobban vigyáznod magadra. Töltődnöd, pihenned kellene, amennyit csak lehet.

BAK

bak hétvégi horoszkópA családon belüli puskaporos hangulatot jelzi a négy feszült fényszög. Ezek szerint megvan a véleményed, nem értesz egyet. Ám ha nem akarod elrontani az egész hétvégét, akkor érdemesebb inkább csendben maradnod.

VÍZÖNTŐ

vízöntő hétvégi horoszkópA közlekedés és a kommunikáció terén légy nagyon óvatos ezen a hétvégén. A négy nehéz fényszög mindegyike nehezíti a dolgodat. Ha el akarod kerülni a bajt, akkor maradj higgadt, józan és megfontolt.

HALAK

halak hétvégi horoszkópNyomaszt téged, hogy folyton a pénzt kell számolnod. Ettől szabadulhatsz meg végre. Vasárnap a Merkúr és a Hold is jegyet vált, és fellélegezhetsz. Kezdődik egy békésebb és élénkebb időszak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top