Horoszkóp

Ez a szobaszín illik leginkább a csillagjegyedhez – 1. rész

Mielőtt belecsapnál a nagy lakásátalakításba, nézd meg, vajon melyik színek illenek a csillagjegyedhez.

A hirtelen beállt, nyárias tavaszi hangulatban az ember hirtelen energikussá válik, és mindenáron csinálni, változtatni szeretne valamit. Akár a külsejét, akár az otthonát, de mindenképpen valami újdonságot szeretne. Utóbbiban mindig akadnak változtatni valók, például a fal színe. Megmutatjuk, hogy melyik falszín passzol leginkább a csillagjegyedhez, aztán már ecsetet is ragadhatsz!

Kos

Szín: karmazsinvörös, narancssárga

Rámenős és törtető személyiség lévén, Lisa Stardust asztrológus szerint a fényes és energikus színek passzolnak leginkább a Koshoz, különösen a piros, mivel ez a bolygóvezér Mars színe. 

Bika

Szín: hamvaszöld és mályva

Földjelként a Bikát a természet ihlette, így az asztrológus szerint ezeket a személyiségeket puha, finom, zöldes árnyalatokkal kell körülvenni. Ez emlékezteti őket arra, hogy kapcsolódjanak a Földhöz és inspirálják művészi kreativitásukat. A mályva kifejezetten megnyugtató szín, ami segít megteremteni a harmóniát és a koncentráltságot.

Forrás: ThinkstockPhotos

Ikrek

Szín: fehér, de olykor a színesebb is jöhet

Ez az energikus jel a könnyű, világos tereket részesíti előnyben, melyek nyitottak és letisztultak. Mivel gyakran elfoglaltak és folyamatos mozgásban vannak, a fehér falak nyugalmat árasztó hangulata tökéletes ellenpólusa hektikus életüknek. De pont emiatt a rohanós, eklektikus életmód miatt az élénk színek is jól illenek az Ikrekhez, mint a sárga, kék vagy a narancssárga.

Rák

Szín: pasztell színek, lila

Fehér, rózsaszín, égszínkék, mindegyik jöhet, ha a Rákról van szó. Mivel a Rákok időnként érzelmesek és érzelgősek lehetnek, az ibolya pihentető színe megnyugtatja zaklatottságukat.

Oroszlán

Szín: narancsos árnyalatok, sötétlila

Mivel ez a jel a Nap gyermeke, nem véletlen, hogy passzolnak hozzá a meleg, sárgás tónusok. A meleg színárnyalat jól tükrözi az Oroszlán uralkodói természetét, mások iránti hűségét és optimizmusát. Ugyanakkor a merész sötétlila is kifejezi őt, tán még az aranyat sem veti meg.

Szűz

Szín: gesztenyebarna, jeges kék

Nagyon megnyugtató szín, tökéletesen illik a földi jegyekhez. Ellentétnek tűnik a kék, de ugyanúgy a tiszta, egyszerű, hatékony jellemét emeli ki a Szűznek.

Elle Decor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top