Horoszkóp

Ilyen feleség vagy a csillagjegyed szerint

Használati utasítás kezdő férjeknek is

Fiatal korában az ember lánya el sem tudja képzelni, mi lesz, ha egyszer valakinek a felesége lesz. Más ember lesz? Olyan asszonyos? Nem lesz furcsa? Belesavanyodunk a mindennapokba, vagy a mi szerelmünk egészen más lesz? Ha még előtte állsz, a csillagjegyedből következtethetsz, ha már tartós párkapcsolatban élsz, lecsekkolhatod, mennyire mondanak igazat a csillagok.

Kos

A Kos féltékeny, romantikus nő, aki teljesen magának akar, ha összekötöd vele az életed. Nem az a típus, aki a férjétől teszi függővé magát: végig erős és szabad marad, aki inkább tölti be a támasz, mint a segítségre szoruló, gyönge nő szerepét a kapcsolatban. Kedves és szeretetteljes ember, de ha a társa vagy, nehogy megbántsd, mert soha nem fogod tudni jóvá tenni.

Bika

A Bika nő önálló, de otthonában magát jól érző, boldog teremtés. Nincsenek dühkezelési problémái, hacsak nem provokálják. Nőies, viszont sztárallűrök nélkül is képes harmonikus kapcsolatot kialakítani. Szereti, ha a férje a domináns a kapcsolatban.

Fotó: Pexels

Ikrek

Az Ikrek nővel olyan élni, mintha két különböző emberbe lennénk szerelmesek. Éppen ezért nehéz elcsábítani, de ha sikerül, szenvedélyes és izgalmas partnert lehet benne találni.

Rák

A Rák feleség alapvető jellemvonása, hogy szeretetteljes és gondoskodó. Érzékeny, érzelmes és romantikus is. Ha viszont a párja meggondolatlanul megbántja, akkor nagyon, nagyon sokáig kell érte vezekelnie.

Oroszlán

Az Oroszlán feleség amellett, hogy elképesztően erős személyiség, szeretetteljes, izgalmas nő és gondoskodó anya is. Egyetlen dologra kell odafigyelni vele kapcsolatban: nem szabad korlátozni az önmegvalósítását, még akkor sem, ha ez azt jelenti, hogy karriert szeretne építeni. Kiválóan egyensúlyozza az otthoni és a munkahelyi kötelességeit, ha viszont nem mehet a saját feje után, ki fog törni.

Szűz

Akinek sikerül megszelídítenie egy Szűz nőt, a hideg és rendkívül okos asszonyról kiderül, hogy a végletekig hűséges és odaadó társ. A Szűz feleség közel tökéletes: rendezett, hatékony, sikeres és kiegyensúlyozott.

Mérleg

A Mérleg feleség hisz abban, hogy férjével kölcsönösen felelősséggel tartoznak egymásért, miközben jól egyensúlyozza a karrierjét és a magánéletét. Nem fog észszerűtlen elvárásokat támasztani férje felé, sokkal inkább jellemző rá, hogy erőn felül vállal, hogy társát támogassa.

Fotó: Pexels

Skorpió

A Skorpió nőt a legjobb hagyni, hogy a saját feje után menjen. Nem tűri, hogy uralkodjanak rajta, ugyanakkor igen szenvedélyes is: ha egyszer férjhez megy, úgy gondolja, a férje csak az övé. Ő kell, hogy a legfontosabb legyen a társa életében.

Nyilas

A Nyilas feleség végtelenül őszinte, pontosan azt mondja, amit gondol és érez. Sokak számára ez különös lehet, de tényleg, csak el kell hinni, hogy esze ágában sincs játszmázni, csak világos kommunikációt szeretne.

Bak

A Bak feleség számára nagyon fontos a tisztelet és az elismerés. Nagyon fontos számára a karrierje, és a férjétől is hasonló ambíciókat vár el, céljait azonban sosem helyezi a családja elé.

Vízöntő

A Vízöntő igen hűséges, de kicsit elvont asszony. Nem biztos, hogy könnyen és gyakran kimutatja az érzéseit, de a végletekig elkötelezett a kapcsolata mellett.

Fotó: Pexels

Halak

A Halak feleség nagyon támogató tud lenni. Engedi, hogy férje jelölje ki a közös irányt, de ott áll mellette, és jelzi, hogy hisz benne. Imádja, amikor megvédik, körbeugrálják és szeretgetik.

(via Astroyogi)

Kiemelt képünk: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top