nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy képtelen megfogni a pénzt

Ez a 3 csillagjegy képtelen megfogni a pénzt

Ezek a csillagjegyek képtelenek megfogni a pénzt. Valósággal kihullik a kezeik közül. Imádnak vásárolni, imádnak költekezni, aztán komoly pánikba esnek, amikor rádöbbennek, hogy már megint túllépték a keretet. És hol van még a következő fizetés... Valahogyan kihúzzák addig, aztán, nem tanulva a hibákból, ismét csak szórják és szórják a pénzt. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Kos meggondolatlanul költi a pénzt

horoszkóp pénz kos csillagjegyA heves és szenvedélyes Kos imádja költeni a pénzt, és nem is sajnálja mindarra, amit igazán fontosnak gondol. Komoly összegeket hajlamos elszórni akár néhány nap alatt, még akkor is, ha valójában meg sem engedhetné magának a költekezést. Hirtelen és sokszor meggondolatlanul dönt, át sem gondolja, mire adja ki a pénzét. Később érzi és tudja, talán okosabban is dönthetett volna, persze a hibákat sosem ismerné be. Pedig szinte folyton ott motoszkál a fejében a takarékoskodás gondolata, aztán jön a következő hirtelen ötlet, és a rózsaszínű álmok pillanatok alatt szertefoszlanak.

Az Oroszlán a legköltekezőbb csillagjegy

horoszkóp pénz oroszlán csillagjegyAz Oroszlán rajong a luxusért, imád vásárolni, képtelen a ragyogó és csillogó holmiknak ellenállni. Nemcsak magára költi a pénzét, rendkívül nagyvonalú, ezért mindenki másra is gondol, aki igazán közel áll a lelkéhez. És gyakran olyankor is vásárol, amikor nagyon nem kéne. Ilyenkor aztán vagy kölcsönkér, vagy minden tudását bevetve olyan lehetőségek után néz, amelyekből pluszpénze származhat. Nála szinte mindegy, milyen sokat keres, mert minél vastagabb a bukszája, annál többet is költ. A bankkártya a legrosszabb, ami vele történhet, sosem tudja, éppen mennyi pénz áll a rendelkezésére, ezért aztán gyorsan lenullázza a havi keretét.

A Mérleg legnagyobb hibája a költekezés

horoszkóp pénz mérleg csillagjegyA Mérleg számára talán semmi sem jelent nagyobb kihívást, mint a pénz. Könnyen elveszíti ugyanis a fejét, és sokkal többet költ, mint amennyit megengedhet magának. A legnagyobb hibája éppen az, hogy képtelen megfogni a pénzt, hogy a lehetőségeinél jóval többet akar kifelé mutatni. Pontosan ezért szórja mások előtt igencsak látványosan a pénzét. Kifejezetten drága holmikra költ, autót, különleges bútorokat, luxusdolgokat vásárol az erején felül. Az is megesik vele, hogy a hónapokon át összekuporgatott pénzt egyetlen mozdulattal, nagyvonalúan szórja el. Aztán csak meglepetten pislog, hogy a pénznek se híre, se hamva, és fogalma sincs, mire ment el.

pénz horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek meggondolatlanul szórják a pénzt (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Megosztás Facebookon