Horoszkóp

Ez a körömlakk szín illik a csillagjegyedhez – 2. rész

Mindjárt itt a nyár, előkerülnek a saruk és velük együtt a színes lábkörmük. De melyik szín az igazi?

A legtöbb nő szereti magát különböző sminkekkel és kencékkel kényeztetni, hiszen ezek ápolnak, és öltöztetnek. Ugyanígy vagyunk a körömlakkokkal is. Eltakarják egy-egy esetlenül kinéző körmünket, és szuper kinézetet adnak. Most megmutatjuk, melyik csillagjegyhez melyik körömlakkszín passzol a leginkább!

A horoszkóp 1. részét itt találod!

Mérleg

Szín: rózsaszín és kék

A békesség és a szelídség jellemez, ezért mi sem illene jobban hozzád, mint a finom, mentaszínek, melyek a nyugalom, a béke és a harmónia érzését keltik.

Skorpió

Szín: fekete

Ha eddig ódzkodtál a fekete körmöktől, itt az idő bevállalni őket! Öntudatos és magabiztos jegy lévén nagyon is illik hozzád ez a drámai, figyelemfelhívó szín.

Nyilas

Szín: lila

Legalább annyira kíváncsi vagy, mint amennyire energikus, ezért nem meglepő, hogy egy élénk szín a neked való. 

Bak

Szín: szürke és barna

Számodra az egyik legfontosabb dolog az egyszerűség, ezért a földi színek tökéletesen illenek hozzád. 

Vízöntő

Szín: kék

Mi más lenne a Vízöntők színe, mint a kék? A végtelen optimizmust és függetlenséget is jól kifejezi ez a rendhagyó, szabad szín.

Halak

Szín: világoszöld

Ez a bohókás szín kiemeli a barátságos, kedves személyiségedet. Bátran használd rá a sötétebb színekkel készült mintákat is, ha túl neutrálisnak érzed magában.

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top