nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezzel a 2 csillagjeggyel felejthetetlen utazásban lesz részed

Ezzel a 2 csillagjeggyel felejthetetlen utazásban lesz részed

Ha valódi kalandra, izgalomra, felejthetetlen élményekre vágysz, ezekkel a csillagjegyekkel járd be a világot. Az unalmat, az egyhangúságot mellettük hírből sem fogod megismerni, ellenben a páratlan és ragyogó utazás élményét annál inkább. Csak győzd mellettük kapkodni a levegőt. Vajon te is a legizgalmasabb csillagjegyek közé tartozol? És a párod? Akkor kalandra fel!
NLCafé
f Ajánlom

A Nyilas szíve szerint mindig úton lenne

nyilas felejthetetlen utazás horoszkópA Nyilas kétségtelenül az állatöv legnagyobb kalandora, vándora. Ha tehetné, folyamatosan úton lenne. Természeténél fogva nyitott a távolságra, a magasságra, a mélységre, valójában mindenre, ami utazás, ami abban segíti, hogy valódi önmaga lehessen. Az utazás számára nem csupán kaland, nyaralás vagy egy másik kultúra felfedezése, ő saját lényét ismeri meg, amikor átlépi az országhatárokat. Nemcsak arra vágyik, hogy más országokat, városokat járjon be, ő ilyenkor merül el a saját lelkében. Nem véletlenül kerüli a korlátokat, szívéhez a kulcs a szabadság, az önállóság. A lelke határtalanságra vágyik. Ha komoly és hosszú párkapcsolatban gondolkodsz vele, hagyd vándorolni, hagyd őt menni. Vele tarthatsz, boldog lesz, hogy közösen élitek meg az izgalmakat, de sose akard az útját keresztezni. Tarts vele, és imádni fogja, hogy vezethet, te pedig vakon követed őt. Add át az irányítást, add át magad az önfeledt utazásnak, és felejthetetlen élmények várnak rád.

Az Ikrek imád utazni

ikrek felejthetetlen utazás horoszkópA Nyilas mellett a másik legnagyobb világjáró és utazó az Ikrek. Abban ugyanakkor különböznek, hogy míg előbbi a világ túlsó felére is elmenne, addig az Ikrek inkább a rövidebb utazásokat kedveli, mert sehol sem szeret túlzottan hosszú időt tölteni. Tőle egyébként is igen gyakran hallhatod: haladjunk már. És ezt az élete minden területén komolyan is gondolja. Ne ücsörögjünk fölöslegesen, menjünk, tegyük a dolgunkat, nézzünk meg minél több látnivalót. Amikor útra kel, kalandra, kihívásra, újabb és újabb információra vágyik. Azt szereti, és akkor érzi magát a legjobban, amikor folyamatosan érik az impulzusok. Szereti a társaságot, ha teheti, mindig nagyobb csapathoz csatlakozik. Mivel ő az eszéről híres csillagjegy, ezért az utazások során nemcsak a szórakozást keresi, az élmények mellett nagyon sokat tanul, gyűjti az információkat. Szórakoztató, vidám típus, tarts vele, és valódi élményre számíthatsz. Persze, őt sem érdemes visszafogni és korlátozni, az akadályokat ugyanis ő sem viseli.

ikrek nyilas horoszkóp utazás

Ezekkel a csillagjegyekkel különleges izgalmakban lehet részed (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Megosztás Facebookon