Horoszkóp

A csillagjegyed megmondja, hová utazz idén nyáron – 2. rész

Így nézne ki, ha az asztrológusok nyitnának egy utazási irodát: mindenki a csillagjegye szerint választana álom-úticélt.

Mérleg: Párizs, Franciaország

Az egész éved a szerelemről szól (mindegy, hogy a munkádba, a párodba vagy magadba vagy-e belezúgva), ezért most még jobban be tudod majd fogadni Párizs szépségét és örömeit.

Skorpió: Reykjavík, Izland

Imádod a misztikus tájakat, ezért itt az ideje, hogy felfedezd Izlandot! A varázslatos fények, a lélegzetelállító tájak és a helyi ételkülönlegességek elegendőek lesznek, hogy ne unatkozz.

Nyilas: Santa Fe, Új-Mexikó

New Mexico True (@newmexicotrue) által megosztott bejegyzés,

A te nyaralásod elképzelhetetlen valami kaland nélkül, ugyanakkor szükséged van egy kis spirituális kikapcsolódásra is. Santa Fe-ben megtalálod mindezt, egy kis nomád ízzel fűszerezve.

Bak: Havanna, Kuba

© 2018. foreshadow (@u_sseol_moment) által megosztott bejegyzés,

Egész évben minden döntésedet a praktikum határozza meg, nyaralás alkalmával viszont illik kicsit lazábbnak lenned. Utazz Kubába, lehetőleg a legjobb barátaiddal, és táncold ki magadból az éves feszültséget!

Vízöntő: Sevilla, Spanyolország

Spanisch mal anders 🌴🌊 (@spanischmalanders) által megosztott bejegyzés,

Te azt sem bánod, ha egyedül mész nyaralni, sőt! Imádod egymagad felfedezni az új helyeket, ha pedig Spanyolországot választod, kizárt, hogy ne akadjon útközben izgalmas társaságod.

Halak: Bali, Indonézia

Idilli strandok, felüdülés testnek és léleknek – ezt nyújtja Bali, neked pedig éppen erre van szükséged. Az egzotikus konyha és a meseszép tájak elegendő impulzussal szolgálnak majd az év további részére.

elledecor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top