Horoszkóp

Ez a körömlakk szín illik a csillagjegyedhez – 1. rész

Mindjárt itt a nyár, előkerülnek a saruk és velük együtt a színes lábkörmök. De melyik szín az igazi?

A legtöbb nő szereti magát különböző sminkekkel és kencékkel kényeztetni, hiszen ezek ápolnak és öltöztetnek. Ugyanígy vagyunk a körömlakkokkal is. Eltakarják egy-egy esetlenül kinéző körmünket és szuper külsőt adnak. Most megmutatjuk, melyik csillagjegyhez melyik körömlakkszín passzol a leginkább!

Kos

Szín: vörös

Jó esély van arra, hogy van már a piperetáskádban egy vadító vörös rúzs, fejeld meg ezt ugyanolyan színű körmökkel! Versengő és szenvedélyes személyiséged szereted erős színekkel kihangsúlyozni a személyiségedet, a vörösnél tökéletesebb választás pedig nincs is.

Bika

Szín: zöld

A zöld kiemeli a Bikák türelmét és megbízhatóságát. Praktikus alkat lévén, egy egyszerűbb design lenne nagyszerű a számodra, a csillogó vagy extrém nem feltétlenül a te stílusod.

köröm körömápolás körömlakkozás manikűr

Ikrek

Szín: sárga

A sárga jól illik ehhez az expresszív, pörgő és életteli csillagjegyhez. Mivel elég expresszív a stílusod,  szereted az egyediséget és a feltűnést. Akár még egy mintával is megfejelheted a színes körmeidet. 

Rák

Szín: fehér és ezüst 

Nem tipikus nyári színek, de imádod ezeket a színeket, évszaktól függetlenül és még jól is állnak! Érzelmes és szentimentális személyiséged miatt szereted ezeket a visszafogott, ám olykor mégis erőteljesnek ható színeket. Ha még drámaibbá szeretnéd varázsolni a hatást, válassz egy-egy körmödre csillámos mintát.

Oroszlán

Szín: arany

A dráma és a szenvedély a te tereped, így mi más lenne a színed, mint az arany! A körmeidnek feltétlenül tükröznie kell a királyi énedet, ezzel is ráerősítve az élénk személyiségedre.

Szűz

Szín: zöld és barna

Összhangban vagy a természettel és az állatokkal, ezért a föld színek állnak legközelebb hozzád. Akár még egy finom, természetes, levél vagy virágminta is belefér a manikűrbe.

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top