Horoszkóp

Így hatnak az életedre a bolygók

Ha tisztában vagyunk az aktuális bolygóállásokkal, könnyebben megérthetjük saját vagy mások viselkedését.

Biztos te is gyakran érzed úgy, nem érted, mi ütött beléd, mitől lettél hirtelen ingerlékeny vagy szétszórt. Talán nem is gondolnád, de a felettünk masírozó bolygók még a viselkedésünket és a hangulatunkat is befolyásolhatják. A jó hír, hogy ha tisztába kerülünk a helyzetükkel, a javunkra fordíthatjuk az energiájukat.

Forrás: ThinkstockPhotos

A Hold segít döntéseink és kapcsolataink kezelésében

Teliholdkor alapvetően magabiztosabbak, tettre készebbek vagyunk, újhold idején fáradtabbak, kimerültebbek. Ha új ötletről szeretnél meggyőzni valakit, időzítsd újhold idejére a beszélgetést, ha pedig nagy döntés meghozataláról van szó, teliholdkor dönts.

A Napot a csillagjegyek befolyásolják

A Nap 28,5 napig ugyanabban az asztrológiai jegyben jár. Érdemes utánajárni, hogy éppen melyikben, mert akkor azok a kvalitások vagy épp gyengeségek üthetik fel a fejüket mindannyiunknál. Például, mikor a Bakhoz ér, érdemes rákapcsolnunk és keményen dolgoznunk, mert ilyenkor alapból szorgalmasabbak lehetünk.

Retrográd bolygók és fogyatkozások

Leggyakrabban a Merkúr hátráló mozgásáról beszélünk: ilyenkor a fókuszunk a munkára helyeződik, ugyanakkor sok probléma ütheti fel a fejét az utazás és a logisztika terén. Nap- és holdfogyatkozások idején számítsunk jelentős változásunkra: szakításokra, költözésekre, munkahelyváltásra.

astrologyanswers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top