Horoszkóp

Napi angyali üzenet május 7.: kérd az angyalok segítségét!

Mától mindennap olvashatsz angyali útmutatást, üzenetet, amelyek mind-mind az adott napon segítenek téged. Érdemes követni a tanácsokat, hiszen az angyali támogatás és vezetés a legproblémásabb időszakban is fényt és utat mutathat. Számtalan angyal várja tétlenül, hogy segíthessen a bajban. Kérd őket, élj te is a különleges lehetőséggel!

Nemcsak őrangyalod segít és támogat téged. Ő valóban mindenkor ott áll mögötted, és örömmel teljesíti a kérésedet, ugyanakkor rajta kívül még nagyon sokan tétlenül várakoznak, hogy megszólítsd őket. Hidd el, sosem vagy egyedül, a legnehezebb pillanatokban pedig sosem maradsz magadra.

Olvasd el a napi angyali üzenetet,

amelyből kiderül, milyen fontos segítséget kaphatsz az angyaloktól mára.

Légy tiszta az angyali üzenet befogadásához

Mélységes szeretettel és tisztelettel kérünk téged, tisztítsd meg a tested, a lelked. Ha úgy érzed, egy-két napot böjtölhetsz, méregteleníthetsz, vagy egyszerűen csak merülj el egy kád forró vízben, és képzeld el, amint a víz kívül-belül ragyogóan fényessé tesz téged. Csak kérd, és segítünk megtalálni azokat a módszereket, amelyekkel könnyedén legyűrheted a stresszt, amelyek enyhítenek a fájdalmon, segítenek megszabadulni a múltban történtektől. Add át gondjait, az aggodalmakat, a félelmet, a negatív energiákat, közben érezd, ahogyan megtisztul a tested, könnyű, légies, befogadó leszel.

Az angyalok a családot segítik

Talán problémát, nehézséget, fájdalmat okoz valamelyik családtaggal kialakult konfliktus. Segítünk neked a megértésben, a megoldásban. Picit csendesedj el, majd gondolatban és a szívedben öleld meg őt és önmagadat. Képzeld el, hogy csodálatos és megnyugtató kék szín vesz körbe benneteket. Érezd a békét a lelkedben, és légy nyitott az ajándékokra, melyek hamarosan az életben is megérkeznek.

 

napi angyali üzenet május 7

Nagyon sok angyal tétlenül várja, hogy segíthessen neked (Thinkstockphotos)

Forrás: Doreen Virtue

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top